XS
SM
MD
LG

1 : 0
Poluvreme
0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Utakmica završena
Završen meč u Modriči. Minimalna, ali zaslužena pobeda domaćina: Modriča Alfa - Željezničar Sport Tim 1:0 (0:0).
90.minut'
Šut na gol
U 86.minutu Šuka je osvojio loptu, umakao pažnji svojih čuvara i šutirao sa oko 10 metara, Avdukić je bio kao u najboljim danima.
87.minut'
Šut na gol
Korner za goste izveo je Kuzmanović, Bojan Marković zahvatio loptu glavom i sa osam metara šutirao pravo u Bojana Tripića.
81.minut'
Gol
Gooooooooolll. U 74.minutu Zlatković je održao čas na temu modernog fudbala, predavao, igrao, gledao širom otvorenih očiju, ugledao Nemanju Đekića koji iskosa sa leve strane šutira topovski i pogađa cilj.
74.minut'
Šut na gol
Prvo uzbuđenje u nastavku utakmice zabeleženo je u 55.minutu kada je Lukić zahvatio loptu glavom i poslao pored gola.
55.minut'
Nastavljen susret u Modriči. Nema izmena u sastavima timova.
46.minu'
Šut na gol
Nemanja Đekić lepo je centrirao sa leve strane, ali pre Neđe Šuke Avdukić odnosi loptu.
38.minutu '
Šut na gol
Domaćina, ipak, ima više od igre. Umalo da Danijel Zlatković u 27.minutu donese prednost Modričanima, ali je Asmir Avdukić bio za pola koraka brži.
30.minut'
Šut na gol
U 29.minutu domaćin je izveo korner sa leve strane, Goran Lukić zahvatio loptu glavom i promasio gol onda kada je znatno lakše bilo pogoditi cilj.
29.minmut'
Žuti karton
Gosti su imali kolosalnu priliku u 19.minutu, ali je udarac Igora Kuzmanovića iz idealne pozicije odbrana domaćih poslala preko gola u korner.
19.minut'
Šut na gol
Ostoja Šaula sapleo je Šuku u 60.minutu na 18 metara od gola gostiju. Izveden je "slobodnjak", usledila je slaba kombinacija, pa snažan šut Šuke po zemlji, lopta je poded stative završila u gol-autu.
6.minut'
Modriča: Alfa Modriča - Željezničar Sport Tim Stadion Dr Milan Jelić Sudija: Dražen Marić (Bijeljina) Pomoćnici: Radmilo Vuković i Bojan Rakić (oba Bijeljina) Čevrti sudija: Vojislav Vuković (Brčko) Delegat: Milorad Pisić (Zvornik) Kontrolor: Radoslav Vukasović (Trebinje)
Alfa Modriča: Tripić, Lazarevski, Đekić, Lukić, Petrović, Prljeta, Zlatković, Šuka, R. Prljeta, Kojić, Trifković Na klupi su: Đurić, Branković, Paležnica, Pejić, Perić, Karamanović, Damjanović
ŽELJEZNIČAR: Avdukić, Čolić, Kuprešak, Babić, Šaula, Knežević, Kulenović, Gvozdenović, MArković, Ružičić, Kuzmanović Na klupi su: Kačavenda, Malić, Vukelja, Vučkić
Izmena
Povredio se Radoslav Prljeta. U igru je ušao iskusni Dario Damjanović.