XS
SM
MD
LG
14.01.2019 Administrator DC

Pejovićev spektakl na Jahorini

Gosti olimpijskog centra Jahorina imali su priliku još jednom prisustvovati koncertu za pamćenje, ovaj put je atmosferu do usijanja doveo poznati pjevač Aco Pejović. . Nakon odličnog skijaškog vikenda, idealno pripremljenim stazama na kojima je skijalo gotovo 10.000 skijaša sve goste planine zabavio je poznat pjevač. Publika je u najljepšim hitovima ovog pjevača uživala do ranih jutarnjih časova a Jahorina je još jednom pokazala da je centar zbivanja u regionu baš na ovoj olimpijskoj planini
 
Na konferenciji za medije, neposredno pred koncert Pejović je rekao: “Drugi put sam na Jahorini I zaista sam fasciniran kako planina izgleda, obzirom da sam strastveni skijaš jedva čekam da se spustim sa vrha Jahorine i isprobam sve staze.” Na koncertu koji je uslijedio Pejović je zahvalio publici na izvanrednoj noći i dok su zajednički pjevali neke od njegovih hitova obećao je da će posjetu Jahorini sigurno ponoviti i u narednom periodu.
 
Koncert Ace Pejovića bila je želja gostiju Jahorine i ljudi sa ovih prostora, Olimpijski centar im je tu želju ispuno i koncertom zaokružio skoro dva mjeseca nezaboravnog provoda na ovoj planini sa najvećim zvjezdama regiona. OC Jahorina je i u nastavku sezone za sve posjetioce pripremio mnogobrojne zabavne i takmičarske manifestacije ali i idealno pripremljene jahorinske staze na kojima sada ima 100 cm snijega.