XS
SM
MD
LG

Fočaci sa novim trenerom

Posle održane sjednice OK "Maglić" iz Foče krajem prošle godine kada je izabran novi predsjednik kao i novi članovi Upravnog odbora, nedavno je riješen i jedan od prvih problema sa kojim se novo rukovodstvo fočanskog prvoligaša Republike Srpske susrelo.

Nakon odustajanja, nemogućnost da uskladi obaveze rada u klubu, zbog dobivenog posla u Istočnom Sarajevu do nedavno trenera MOK Maglića Milana Matovića popularnog Matu na klupi zamijeniće Alen Džambić iz Lukavca trener sa premijerligaškim iskustvom u radu sa muškim i ženskim ekipama.

Tim iz Foče, trenutno zimuje na četvrtom mjestu ligaške tabele koje vodi u plej of, doigravanje za prvaka Republike Srpske. 

Posle odigranih 9. kola odbojkaši Maglića su četvrti sa skromnih 8. bodova, jedan više u odnosu na Crvenu Zvijezdu iz Obudovca, devet zaostaju za drugim Ljubinjem i trećim Tempom iz Ražljeva, a 15. za liderom Drinom iz Zvornika.

Nastavak prvenstva Republike Srpske startuje 16/17. februara, a do kraja ligaškog dijela sezone ostalo je da se odigraju još tri kola. Odbojkaši Maglića će dočekati paljansku Jahorinu, gostovaće u Gradišci, a u zadnjem 12. kolu biće slobodni.


Tempo : Ljubinje
Gradiška : Maglić
Jahorina : Drina
Tabela
Poz Tim UT PB PR BOD
1 Drina 9 8 1 23
2 Ljubinje 8 7 1 20
3 Tempo 8 5 3 17
4 Maglić 9 4 5 11
5 Crvena zvijezda (-2) 9 4 5 10
6 Gradiška 8 2 6 4
7 Jahorina 9 0 9 3