XS
SM
MD
LG

Crni vrh atakuje na tutulu

Šef stručnog štaba Crnog Vrha iz Jaružani, Slobodan Crnadak Crni, izvršio je prozivku ekipe pred početak priprema za nastavak proletnog dela šampion ata u Međuopštinskoj fidbalskoj ligi, Laktaši, Srbac,  Prnjavor. 

-Plan je da odradimo privi trening desetog februara, sto bi značilo da imamo približno mesec dana do početka proletnog dela šampionata.  Imamo dvojicu novajlija Railić i Dabića, te Savičića iz omladinske škole. Planirano je i da jedan vikend provedemo i u sportskom centru Hajdučke vode. Nadam se da ćemo se što bolje pripremiti, jer nam je cilj prva pozicija i plasman u viši rang. To je i glavni cilj klupske  uprave jer se sve u klubu  radi beskrekorno i imamo fantastične uslove. Borićemo  se do pretposlednjeg kola, a za sam kraj nam ostaje  gostovanje i derbi sa direktnim konkurentom za titulu u prvenstvu. 

Dragan Amiđžić, prvi strelac ekipe sa šest pogodaka, smatra da je najbitnije da je očuvan kostur ekipe te glavni cilj, osvajanje titule i plasman u viši rang. 

-Sastanak je održan, po meni ono najbitnije je to da je ekipa ostala na okupu, i da će nam upravo to biti glavni adut za nastavak prvenstva. Početak priprema je 10. februara, sasvim dovoljno vremena da odradimo dobre kondicione pripreme i odigramo nekoliko prijateljskih utakmica. Nadam se da ću i u proljećnom dijelu prvenstva biti efikasan i na taj način pomoći ekipi da ostvari cilj a to je titula."

Na prozivci je bilo prisutno osamnaest fudbalera dok ih je pet bilo opravdano zbog poslovnih obaveza.

Prvoj prozivci prisustvovali su: Vrančić, Kisin, Đurić A. , Radinković, Ivanović, Popović, Jaćimović, Amidžić, Dušanić, Ribić, Đurić M, Đukić, Vasilić, Mijatović, Rogić, Štrbac, Savić, iz omladinske škole Ognjen Savičić. 

Opravdano odsutni: Vunjak, Vujmilović, Ćetojević, Bojić, Sanković i Vuković. 


Polet 0 : 4 Milan
Bratstvo 7 : 2 Crni vrh
Budućnost 4 : 0 Crvena zemlja
Vrbas 1 : 2 OFK Nožičko
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Crni vrh 14 11 2 1 35
2 OFK Nožičko 14 9 2 3 29
3 Bratstvo 14 9 2 3 29
4 Budućnost 14 7 0 7 21
5 Vrbas 14 5 2 7 17
6 Crvena zemlja 14 4 1 9 13
7 Polet 14 3 1 10 10
8 Milan (-12) 14 3 0 11 -3