XS
SM
MD
LG

Deset novajlija u zeleno-belom dresu za iste ambicije!

Zimski prelazni rok fudbalera je završen. U Fudbalskom klubu Inđija su sumirali utiske o njemu. Direktor kluba, Dragan Pilipović je tim povodom izrazio i svoje viđenje urađenog.

Damnjanović, Pilipović, Dimitrov, foto: Anđelko Belić, Sportin

"Nekoliko igrača nas je napustilo. To je četvorica igrača koji su bili standardni jesenas. To je veliki hendikep. To se pre svega odnosi na centafora Lukića. Međutim, ni mi nismo sedeli skrštenih ruku. Pojačali smo se sa nekoliko igrača. To su Ognjen Damnjanović i Nebojša Bastajić iz TSC-a, Nikola Dimitrijević koji je došao iz Slovačke, Alija Izberović iz Tutina, Igor Maksimović i Božidar Veličković iz Voždovca, Nenad Kočović iz Proletera, Nemanja Vidić iz Budućnosti Dobanovci, Aleksa Andrejić iz Trajala i naš sugrađanin Dimitrov Srđan, povratnik iz inostranstva, Tajlanda. Mislim da smo dovođenjem ovih igrača zaoštrili konkurenciju i da će uz rad šefa stručnog štaba Srđana Blagojevića ova ekipa imati berićetno proleće".

Ambicije kluba na početku sezone su bila jasna. Da li se tu nešto promenilo ?

"Ja, sada u ovom momentu moram da kažem onako jednu istinu. Da nije zakulisanih radnji. Da nije prljavština u srpskom fudbalu, Fudbalski klub Inđija bi se prošetao do Super lige. Ono što moram da kažem, da smo mi nešto novo u srpskom fudbalu i da ćemo tako nastaviti. Kao i do sada ćemo igrati pošteno. Da ćemo se oslanjati na rad Srđana Blagojevića. Da ćemo se oslanjati na kvalitet naših igrača i da ćemo, mislim na taj jedinstven način pokušati da uđemo u Super ligu, gde nam je i realno mesto".

Fudbalski klub Inđija je tokom prošle godine dobio brojne pohvale za igru svog tima. Najnovija je stigla i od poznatog nedeljnika. O čemu se radi Pilipović kaže,

"Dobili smo u oštroj konkurenciji Sremskih novina priznanje sa osvajanjem drugog mesta, kao klub, drugo mesto u konkurenciji trenera i naš igrač Milan Janjić je osvojio visoko priznanje. Drago nam je svako priznanje. U stvari to je nagrada za naš rad i naše zalaganje i prikazane igre na terenu".