XS
SM
MD
LG

Ljubić gostuje na "Predgrađu"

U jeku priprema za proljećni dio sezone, igra se  veliki broj prijateljskih utakmica, koje nerijetko po igri i zalaganju na terenu podjsećaju na  prventsvene utakmice.

Poprište zanimljive prijateljske utakmice sutra će biti banjalučko "Predgrađe" na kojem će snage odmjeriti prvoligaš Željezničar ST i drugoligaš Ljubić iz Prnjavora. Banjalučani su do sada već odigrali dvije kontrolne utakmice, prvo su remizirali sa dobojskom Slogom, da bi potom poraženi od Zvijezde iz Gradačca 4:2. Prnjavorčani su pak odigrali jednu utakmicu, protivnik je bila srbačka Sloga, a susret je završen 1:1.

Željezničar je tokom zimskog prelaznog roka dospio u centar fudbalske javnosti, pošto je u svoje redove uspio dovesti Milana Milanovića nekadašnjeg asa Palerma, koji je branio i boje mlade reprezentacije Srbije. Ljubić je redove pojačao sa dva fudbalera, od kojih je Nebojša Gvozdenović stigao upravo sa "Predgrađa.

Zanimljivo, dva rivala snage su odmjereli i u sklopu ljetnjih priprema, kada je utakmica u Prnjavoru završena bez pobjednika 0:0.

Utakmica na "Predgrađu" se igra sutra sa početkom u 15.00 časova.