XS
SM
MD
LG

Povrede brinu Vojvodića: Napadač propušta duel sa Širokim Brijegom

 

 

Borčeva ekspedicija stigla je danas oko 13.30 časova u Ljubljanu. Nakon ručka i kratkog popodnevnog odmora izabranici Darka Vojvodića odradili su trening na pomoćnom terenu „ZET“ stadiona.

Trening koji je trajao sat i po vremena bio je koban po Sašu Kajkuta koji se povrijedio u duelu pred sam kraj drugog dijela treninga na kojem su igrači igrali između dva gola. Stradao je skočni zglob.

–Povreda Sašinog Zgloba je između prvog i drugog stepena. Neće ga biti desetak dana, što znači da neće biti spreman za prvi duel protiv Širokog u Kupu, otkrio nam je fizioterapeut Siniša Ćebić.

Glavna tema među crveno – plavima je žrijeb za Kup BiH, koji je naš klub spojio sa braniocem trofeja ekipom Širokog Brijega. Niko nije očekivao, ali ni priželjkivao tim iz Hercegovine.

–Biće teško, ali ne i nemoguće da prođemo Široki. Naša prednost je što revanš igramo u Banjaluci. Daćemo sve od sebe da izborimo plasman među četiri najbolje ekipe u Kupu BiH, rekao je Marko Maksimović, sportski direktor FK Borac.

Sutrašnja prijateljska utakmica protiv Olimpije na programu je od 15.00 časova. Meč se igra na „ZET“ stadionu u Ljubljani.