XS
SM
MD
LG

Dominacija Sokola

Prvenstvo Republike Srpske za kadete i mladje pionire koje je održano u subotu 16.03 2019.godine u Prijedoru dobilo je svoje pobednike. 
Džudo klub" Srpski Soko" iz Zvornika je napravio istinsku rezultatsku dominaciju na ovom prvenstvu.  U konkurenciji kadeta i kadetkinja ostvareni su sledeći rezultati:
Nikolina Popović 1
Andrea Savić 1
Vuković Bogdan 1, je proglašen za najboljeg  takmičara u konkurenciji kadeta na ovom prvenstvu. 
Kretija Nikola 2
Milica Jevrić 2
Petrović Zorica 3
Marko Rosuljš 3
Ivanović Staša 3
Mišić Vukašin3
Radić Stefan 3

U generalnom plasmanu proglašeni su za najbolju ekipu u konkurenciji kadeta, a takodje i kadetkinja. Mladji pioniri i mladje pionirke  kluba ostvarili su sledeće rezultate:
Nikolina Rosuljaš 1
Karolina Erdelić 1
Pavle Gurdjeljević 1
Boško ić Teodora 1
Radivojeić Nikola 1
Marija Luledzija 1
Svjetlana Milic 2 
Luka Bunjevac 3
Kristina Jasikovac 3
Jovana Novaković 3

U generalnom plasmanu za mladje pionirke zauzeli smo prvo, a za mladje pionire drugo mjesto. Takmičare na ovom prvenstvu vodili su treneri : Suzana Tripković, Dane Pepić, Dalibor Bošković i Igor Kikić. 

Ako se uzme u obzir i celokupno prvenstvo naš klub je definitivno bio rezultatski najbolji, rekao je Sportski direktor kluba Ognjen Pavlović, koji je ujedno i predsednik Džudo saveza Republike Srpske. Takodje prema njegovim rečima organizator turnira dzudo klub "Žrljezničar-Kozara" Prijedor, kao i rukovodioci turnira potrudili su se da prvenstvo bude veoma dobro organizovano. 

Prema rečima Predsednika kluba Dragana Božovića ovo je sjajan rezultat u ovoj godini i nastavak zvaničnih rezultata u 2019.godini, a posle prvenstva RS i BiH u konkurenciji poletaraca gde smo najbolji u Rs i BiH, kao i konkurenciji seniora gde smo u RS zauzeli treće, a u BiH peto mesto. 

Sledećeg vikenda svi osvajači medalja sa ovog prvenstva nastupiće na prvenstvu BiH za kadete i mladje pionire u Bihaću.