XS
SM
MD
LG

Do 1. juna Lalatović odlučuje ostaje li na "Čairu"

Nenad Lalatović Vidak BratićBaš kao i zimus, Lalatović priča o inostranstvu, ali ostavlja i mogućnost za ostanak; foto: Vanja Keser

 
Ugovor trenera Nenada Lalatovića sa Radničkim istekao je sa poslednjom utakmicom u sezoni, a strateg kaže da će do 1. juna odlučiti ostaje li u niškom fudbalskom klubu ili će potražiti novi angažman. Mediji uveliko pišu da je na pomolu selidba, ali Beograđanin ističe da za sada ne zna ništa.

Još pre kraja sezone mediji su počeli da licitiraju sa novim klubom mladog trenera. Ipak, za sada konačne odluke nema, kako Lalatović kaže, a rasplet najavljuje za 1. jun.

Idemo na zasluženi odmor i onda ćemo videti šta i kako daje. Ne znam ništa, stvarno. Ističe mi ugovor, najbitnije mi je da se prvo dobro odmorim. Videćemo, do 1. juna će se sve znati - rekao je Lalatović.

Iako je ova izjava ostavila nadu da će ostati na "Čairu", govor koji joj je prethodio nije širio takav optimizam - više je ličio na oproštajni.

Ponosan sam što sam bio deo jednog ovako velikog kluba kakav je Radnički. Bila mi je velika čast i zadovoljstvo da radim ovde. Mislim da smo svi zajedno napravili sjajne rezultate - ispričao je Lalatović.

Dosta se govorilo i o angažmanu Lalatovića u trofejnom klubu iz Sofije CSKA, pisali su o tome i bugarski i srpski mediji, ali poslednje informacije su da nikakva ponuda nije stigla strategu . Njegov pomoćnik Dragan Šarac rekao je da su za sada to samo “priče i pričice”.

Još od toga nema ništa, za sada su samo priče i pričice. Šef je rekao da će prvo da sedne i razgovara na kraju sezone sa Radničkim. Uvek postoje neke ponudice, ali to još nije ništa fiksno - rekao je Šarac.

Inače, bilo je govora o tome i da će se Lalatović vratiti u Crvenu zvezdu, pošto je Vladan Milojević nagoveštavao odlazak. Ipak, kako je Milojević ipak odlučio da ostaje na klupi šampiona Srbije, ovo mesto svakako više nije u opticaju.