XS
SM
MD
LG

U Visoko po prolaz

Bojan Tulendić

Rukometaši Sloge sutra u Visokom protiv domaće Bosne Centrotrans igraju revanš utakmicu četvrtfinala plej-ofa Premijer lige BiH. Dobojlije imaju zalihu od tri gola pošto su u prvom meču slavili rezultatom 31:28.

Međutim, izabranici Danka Panića neće istaći bijelu zastavu i idu na pobjedu. Utakmica se igra sutra (srijeda) u KSC Mladost u Visokom sa početkom u 18 sati.

-Idemo sutra u Visoko, gdje nas dočekuje iskusna ekipa Bosne na čelu sa Harmandićem nekadašnjim reprezentativcem i sadašnjim Toromanovićem. Stekli smo solidnu prednost od 3 gola u Doboju gdje smo slavili 31:28. Mislim da možemo rasterećenije ući u meč nego visočka Bosna, jer su oni ti koji moraju da nadoknade prednost od 3 gola, ali naravmo idemo na pobjedu kao i do sad u svakom meču. Igrali smo sa njima već 3 utakmice ove sezone, znamo odakle nam prijeti najveća opasnost, slavili smo 2 puta kući i izgubili u gostima sa 3 razlike na strani gdje smo vodili 2 razlike 10 minuta pred kraj i nesretno izgubili tri razlike. Nadam se pozitivnom rezultatu i prolasku u polufinale plej-ofa Premijer lige BiH – rekao je Bojan Tulendić kapiten Sloge.