XS
SM
MD
LG
Jedinstvo Roćević je postavio novu vest
Jedinstvo ne odustaje od vrha

U 10. kolu fudbaleri Jedinstva Rođević su na svom stadionu upisali nove bodove protiv ekipe BSK Ledinci.

Od starta su domaći krenuli ofanzivno što se isplatilo već u 13. minutu kada preko Ilića dolaze do prednosti od 1-0. Nije se dugo čekalo na drugi pogodak kada je sjajnu akciju golom krunisao Filipić.

Gosti se ne predaju i u 31. minutu iz opravdano dosudjenog jedanaesterca dolaze do smanjenja. Siguran sa kreča je bio Obrenović koji šalje danas odličnog Lakića u suprotan ugao.Da to ne bude konačan rezultat prvog poluvremena pobrinuo se iskusni Nikolić koji povećava na 3-1 u 44. minutu nakon što se najbolje snašao u gužvi u šesnaestercu gostiju.

Drugo poluvreme donelo je podjednako dobar ritam,ali sa manje golova.Redjale su se šanse domaćih igrača,a jedinu koju su do kraja meča uspeli da iskoriste je ona iz 79. minuta kada Filipić svojim drugim golom postavlja konačnih 4-1. 

Veoma dinamična i sadržajna utakmica danas je pripala Jedinstvu koje nastavlja sa sjajnim domaćim partijama gde je na 5 mečeva zabeležilo isto toliko pobeda uz gol razliku 22-2. Ovom pobedom Jedinstvo je preteklo svog današnjeg rivala na tabeli ali je sigurno da se BSK Ledinci neće odreći gornjeg dela tebele jer su i danas pokazali da poseduju kvalitet.

BSK u sledećem kolu dočekuje zahuktali Birač, dok Jedinstvo gostuje Rudaru u Ugljeviku.  

1 0 pre 5 godina
Administrator DC je ovo ocenio zelenim kartonom 
Poslednja slika
Poslednji video
Administrator DC pre 10 dana