XS
SM
MD
LG

Ipon šop stigao u BiH

Sportisti u borilačkim sportovima u Bosni i Hercegovni  ne moraju više da  razmišljaju gde i kako nabaviti dobru i kvalitetnu opremu. Sve to sada imaju u Ipon šopu u Istoćnom Sarajevu.Zastupljeni su  Adisas proizvodi. Mogućnost kupovine nudi im se i kroz on lajn prodavnicu. Pored Adidas opreme za sve borilačke sportove, sem karatea, mogu nabaviti i izuzetno kvalitetnu opremu Ipon Gira i Fuđi Matsa. 

-Moja firma smšetena u Istočnom Sarajevu, postala je zvanični zastupnik nemačkog brenda Ipon šop. a oni su zvanični distributeri Adidasa za Nemačku, Austriju, Češku, Mađarsku, Ruminiju, a evo sada sam ja u Bosni i Hercegovini. Kod nas se mogu kupiti i naručit svi njihovi proizvo di, od kimona, štitnika, do torbi...Dakle,  klubovi mogu kod nas naći svu potrebnu opremu, kaže nam Norbert Galeman, vlasnik Ipon šopa u BiH.

Pored Adidas opreme u Ipon šopu možete kupiti i proizvode firme  Ipon Gir. Nudi se sve kao i sa Adidas opremom.

-Naravno, Imamo zaista odličnu ponudu proizvoda Ipon Gir. Sve će to naši potencijalni kupci moći vidjeti na našoj on lajn prodvanici. Pustili smo on lajn prodaju. Mislim da je ponuda  odlična i da će bh sportisti i naši kupci biti prezadovoljni, kaže nam Norbert.

Ono što je posebno zaniumljivo je činjenica da u Ipon šopu možete kupiti i puzle strunjače, Trocelin progejm. 

-One su posebno intersantne i zanimljive klubovima koji nemaju svoje sale i moraju da ih postavljaju i sklanaju nakon takmičenja ili treninga. Sve to je sada dostupno u našoj prodaji, rekao  nam je Norbert Galeman. 

Ilijas Ilijadis, olimpijski šampion u opremi Adidsas