XS
SM
MD
LG

Večeras u Tesliću košarkaški derbi

U Tesliću će se danas, 16. novembra, igrati gradski derbi između ekipa Košarkaškog kluba “Teslić” i Košarkaškog kluba “WBS”. Domaćin je KK “Teslić”, a utakmica se igra u Sportskoj dvorani “Radolinka” sa početkom od 20 časova

Gradski derbi igra se u sklopu Kupa Republike Srpske za seniore.

-Četvrtak je rezervisan za novi gradski derbi, ovoga puta u kupu RS za seniore, gdje će ekipa KK “TESLIĆ” ponovo biti domaćin. Naš tim će nastupiti sa veoma mladom i perspektivnom ekipom koju će činiti juniori i kadeti, kažu u “WBS”-u.

KK “WBS” u subotu očekuju još tri utakmice sa KK “Čelik” iz Zenice. Utakmice će se igrati u tri kategorije košarkaša, a prva utamica počinje u 13:30 časova u sportskoj dvorani Radolinka. Utakmice se igraju u sklopu Lige mladih ZE-DO kantona. U nedjelju, 19. novembra, u Sportskoj dvorani “Radolinka” i košarkašice “WBS”-a igraju dvije utakmice sa KK “G-Stars” iz Gračanice. Prva utakmica počinje u 13:30 časova.

-Pozivamo sve ljubitelje košarke da dođu u što većem broju i svojim prisustvom uveličaju ovaj bogati košarkaški sadržaj koji počinje već danas, poručili su iz WBS-a.

Preuzeto od ETeslić