XS
SM
MD
LG

5 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Lokanj u znaku Mićića

02.11.2015 Zagor

Nakon dvije uzastopne neriješene utakmice, fudbaleri Lokanja su upisali pobjedu protiv FK Birač  iz Dervente rezultatom 5:1. Domaći igrači su krenuli silovito i već u trećem minutu preko Dalibora Mićića došli u vođstvo. Međutim, rano vođstvo kao da je zadovoljilo domaćina, tako da je u nastavku moglo doći do potpunog preokreta. U devetom minutu Simić koristi  grešku domaće odbrane i donosi izjednačenje svojoj ekipi. Već u  sledećm napadu gosti su mogli do preokreta, kada iskusni Bajić pogađa stativu posle ubačene lopte iz kornera. To kao da je razbudilo domaće igrače koji su do kraja poluvremena uspjeli ponovo doći u vođstvu. Dobru akciju Bojanića i Markovića, odlično je u dvadesetom minutu ispratio Andrija MIćić za 2:1 što je i bio rezultat prvog poluvremena. U drugom poluvremenu potpuna dominacija Lokanja uz tri postignuta gola i veliki broj promašenih prilika. U 53. minutu Marković smireno reaguje na centaršut Pantića i povećava prednost domaće ekipe. Dalibor Mićić odličnom solo skcijom povećava na 4:1 u 63. minutu, da bi već u sledećem napadu isti igrač postavio konačnih 5:1. Gosti, iako su igrali sa samo trojicom igrača starijih od 21 godinu, prikazali su korektnu igru i veliku borbenost i pokazali da Birač može ozbiljno računati na ova mlade momke u budućnosti.



- Ova utakmica je još jednom pokazala da je najteže potvrditi unaprijed upisane bodove. Prevelika opuštenost nas je mogla koštati na početku utakmice, ali smo se na poluvremenu konsolidovali, odigrali u nastavku na nivou naših prethodnih partija i zabilježili sigurnu pobjedu. Čestitam mladoj ekipi gostiju na borbenosti i krajnje korektnom ponašanju na terenu. Zahvaljujem se stručnom štabu na ukazanoj šansi u prvoj postavi i nadam se da sam opravao njihovo povjerenje, iako nisam zadovoljan kako sam igrao na samom početku utakmice. Hvala saigračima na podršci, kako na ovoj utakmici, tako i na treninzima tokom čitave sezone. Po ko zna koji put, Lokanj pokazuje da je prava sredina za mlade igrače, jer ovdje svi dobiju svoju šansu da pokažu šta znaju, uz veliku podršku starijih igrača i bez bilo kakvog pritiska i prevelikih očekivanja od strane stručnog štaba i uprave - rekao je jedan od najmlađih prvotimaca Lokanja Boban Janković.

Lokanj - Birač 5:1 (2:1). Strijelci: 1:0 D.Mićić (3), 1:1 Simić (9), 2:1 A.Mićić (20), 3:1 Markovć (53), 4:1 D.Mićić (63), 5:1 D.Mićić (64). Igralište: FK Lokanj, Lokanj. Gledalaca: 100. Sudija: Čedomir Milošević (Zvornik) Pomoćnici: Vladan Jeremić, Dejan Obradović (Zvornik) Delegat: Jovica Mitrović (Ugljevik). Žuti kartoni: Marković (Lokanj)  Igrač utakmice: Dalibor Mićić (Lokanj)
 
LOKANJ: Cvjetković 7, A.Mićić 7, M.Janković 7, Jovanović 7, Simić 7, Pantić 7, M.Đurić 7, Marković 7 (od 56. Đukanović 7), Bojanić 7 (od 62. Zeljko 7), D.Mićić 8, B.Janković 7 (od 48. M.Đurić 7). Trener: Zoran Đukanović.
 
BIRAČ: Tešić 7, Merajić 6, Trišić 6, Stjepanović 6,5, B.Skočo 6, Bajić 6, Vidović 6, S.Skočo 6, Borić 6, Simić 6,5, Drmonjić 6,5. Trener: Igor Madžarević.
Fudbal Fudbal Regionalna liga RS – Istok Lokanj Birač