XS
SM
MD
LG

0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Sve protiv fudbala i igre

07.03.2018 Administrator DC

Sarajevo je u 22. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine remiziralo sa Slobodom, bilo je 0:0, te tako propustilo šansu da se približi Zrinjskom i Širokom koji su također kiksali. Trener Sarajeva Husref Musemić se nakon utakmice požalio na uslove u kojima je igrana ova utakmica rekavši da je ovdje nemoguće pokazati svoj kvalitet.

- Šta reći, kiks. Teško je u ovakvim uslovima bilo šta reći, a kamoli igrati. Ako ste prešli preko terena vidjeli ste na šta to liči. U ovakvim utakmicama ovo može da odluči faktor sreće. Sloboda je bila jako motivisana i borbena, mi smo pokušali nešto, ali dokle god se bude igralo na ovakvim terenima, sve je moguće. Ovdje kvalitet ne igra nikakvu ulogu, ne možete pokazati svoj kvalitet, mi ga imamo, ali šta je tu je, živimo tu gdje živimo, tako je kako je, neki drugi rezultati su isto tako, ali Bože moj, igramo još, pa ćemo se boriti, rekao je Musemić nakon utakmice i dodao:

- Mi nismo kivni je li? Na šta vam ja ličim prvi? Kivan sam i ja, i ljut i nasekiran i šta sve nisam. U ovakvim uslovima, teško je šta reći. Ne tražimo opravdanja, ali u ovakvim uslovima je teško predvidjeti bilo šta. Pokušali smo izbaciti stopera i uvesti veznjaka, ali nije išlo.

Hebibović je igru napustio u prvom dijelu, a Musemić zasad ne zna šta je u pitanju sa njim.

- Čim je napustio igru vjerovatno je teže povrijeđen Hebibović. Ne znam sada šta je u pitanju sa njim, nastavio je Musemić. Zatim se ponovo požalio na uslove gdje se igra Premijer liga Bosne i Hercegovine. -

Ovi uslovi gdje se igra ovakav fudbal, nemaju veze sa fudbalom. To vam ponavljam sada i ponavljaću još milion puta. Svako može da misli šta hoće, ali ovo nema veze sa fudbalom, završio je trener Sarajeva.

 

Sarajevo - Sloboda

Premijer liga BiH Premijer liga BiH BH Telecom Premijer liga Sarajevo Sloboda
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača