XS
SM
MD
LG

0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Ljubiću bod

29.04.2018 Administrator DC

Uprkos brojnim poteškoćama sa igračkim kadrom, kartonima, povredama, ekipa  Ljubića je pokazala karakter, izašla na teren, te se odlučno suprostavila favorizovanom Jedinstvu.

Raduje bod, ali još više borbenost  igrača, koji su ostavili srce na terenu, te uzeli  bod, koji ima težinu tri. No krenimo redom, nije se u Prnjavoru danas igrala fudbalska ljepotica, nije bilo puno prilika, a i mreže su mirovale.

Prvih 30 minuta susreta ponudilo je taktičko nadmudrivanje na sredini terena, a prva prilika viđena je u 31. minuti, kada su domaći pogodili stativu. Deset minuta kasnije nakon dobrog prodora po lijevoj strani, u šansi se našao Vasić, ali je njegov udarac ukrotio Đakušić.

Igrao se 42. minuti kada su gosti imali najbolju priliku na utakmici. U prodoru je bio Milojević, Davidović ga ruši u kaznenom prostoru, a arbitar Puvača pokazuje na bijelu tačku. Loptu na jedanaest metara namjestio je kapiten gostiju Škorić, ali je pogodio stativu.

U drugih 45 minuta ništa vrijedno pomena, igralo se uglavnom između dva kaznena prostora, gosti su imali blagu terensku inicijativu, domaći su pokušavali na kontra napade, ali su mreže ostale netaknute. Vremena za odmor nećemo imati puno. Slede nam dva gostovanja, prvo u srijedu u Modriči, a potom u sljedeću subotu u Srpcu.

Piše: Zoran Ančić  / Foto:Aleksandar Bato Atić

Ljubić - Jedinstvo

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Zapad Ljubić Jedinstvo