XS
SM
MD
LG

1 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Leo bolji od Ilićke

07.10.2017 Administrator DC

U 9. kolu Druge lige Republike Srpske grupa istok, fudbaleri „Leotara“ su na Policama pobijedili FK „Ilićka 01“ iz Brčkog rezultatom 1:0 (0:0).

Na početku utakmice nije bilo uzbuđenja sve do 12 minuta kada gostujući igrač Bošković u svom šesnaestercu ruši Ristića i sudija Taborin pokazuje na bijelu tačku.

Najstrožu kaznu izvodi kapiten Ramić, ali njegov šut je otišao preko prečke golmana Jovića. Ovo nije demoralisalo domaće igrače tako da su u 25. minutu preko Vučića imali šansu koja nije iskorištena.

U drugom poluvremenu nije bilo uzbuđenja sve do 65 minuta kada Janjić šutira i pogađa vanjski dio mreže. Minut kasnije nova šansa za domaće, kada nakon slaloma Spaića koji je prevario tri gostujuća igrača, šutira iskosa sa 18 metara, a lopta prolazi uz samu stativu Jovićevog gola.

Ipak, golman gostiju kapitulirao je u 79. minutu. Tada je sa lijeve strane Brković ubacio loptu u šesnaesterac gostiju, a u skoku je najviši Ramić koji pogaša stativu gostujućeg gola.

Lopta se odbija do Ristića koji je odmah proslijedio Komlenu koji šutira neobranjivo u lijevu stranu golmana Jovića za 1:0.

U 85. minutu igrač gostiju Nenad Marković zbog nesportskog ponašanja dobija prvo žuti, a nakon toga i crveni karton.

Tri minuta kasnije domaći su imali šansu preko Todorovića, ali bez uspjeha.

U zadnjim trenucima utakmice igračima domaćih i navijačima Leotara sledilo se srce. Na nabačenu loptu u kaznenom prostoru u skoku je najviši Mirko Mišković koji šutira glavom, ali lopta se od prečke odbija u gol-aut i sudija je odsvirao kraj utakmice.

Trener Rajko MIčeta je zadovoljan kako su njegovi momci odigrali utakmicu nakon promašenog jedanaesterca.

„Bili smo odgovorni, disciplinovani i ozbiljni što je rezultiralo našom pobjedom“, rekao je Mičeta dodajući da nema vremena za slavlje jer ih već u utorak čekaju obaveze u Kupu Republike Srpske.

Ovo je bila veoma bitna utakmica, kao i pobjeda kojom su Trebinjci ušli u gornji dio tabele.

Na stadionu Police u utorak sa početkom u 15.30 časova dolazi član Prve lige Republike Srpske FK „Zvijezda 09“ iz Etno sela Stanišići,piše trebinjelice.com

Leotar - Ilićka 01 / Foto: trebinjelive.info

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Istok Leotar Ilićka 01
AleksandarSuka je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača