XS
SM
MD
LG

2 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Veležovci ljuti na Rogatičane

02.04.2018 Administrator DC

U 18. kolu Druge lige RS – istok Velež je danas poražen u Rogatici od Mladosti rezultatom 2:1 u utakmici koja je najmanje ličila na fudbalsku igru. Nevesinjci su ogorčeni na ponašanje domaćina koji su grubom igrom već u prvom poluvremenu prisilili trenera Mišeljića na dvije izmjene. Povrijeđeni su Radović i Repović. Kao da domaćini nisu mogli oprostiti Radoviću što im je zatresao mrežu već u 10. minutu, pa su ga grubostima izbacili iz igre. Mladost je izjednačila sredinom drugog poluvremena, ali je i dalje nastavila sa oštrom igrom.

Pošto je utakmica počela bez prisustva policije Nevesinjci su zatečeni razvojem događaja na terenu insistirali da se organi reda pojave na stadionu, pa je drugo poluvrijeme kasnilo čitavih 15 minuta.

Velež se hrabro držao i u nastavku, no, ipak poklekao je u samom finišu. Bakoč je imao lijepu priliku za izjednačenje, ali je njegov udarac završio na prečki. Tako je nevesinjski sastav i pored dobre partije ostao bez bodova uz gorak osjećaj sa gostovanja u Rogatici.

MLADOST – VELEŽ 2:1 (1:1)

Gradski stadion u Rogatici. Gledalaca: 100. Sudija: Željko Tekić (Zvornik). Strijelci: 0:1 Radović u 10, 1:1 Močević u 24, 2:1 Tadić u 85. minutu.

MLADOST: Jolović, M.Rajak (Miličević), J. Rajak, Tadić, Božović, Obradović, Mil. Rajak (Mihajlović), Močević, Sokolović (Sorak), Tošović, Nešković.

VELEŽ: Zurovac, Kovačević, Vučetić, Petković, Šarenac, Prodanović, Radović (Đogić), Bakoč, Grubačić (Rašović), Grujičić, Repović (Ivanišević).

Izvor: Radio Nevesinje 

Stadion Rogatica

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Istok Mladost(R) Velež