XS
SM
MD
LG

25 : 25
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Remi Vogošće i Borca

12.04.2018 Administrator DC

Rukometaši Borca vraćaju se iz Vogošće, sa prve utakmice četvrtfinala Kupa BiH, sa odličnim rezultatom pred revanš koji je zakazan za 25. april u dvorani Borik. Izabranici Bojana Unčanina remizirali su u dvorani Amel Bečković sa liderom Premijer lige BiH rezultatom 25:25 i stekli ogromne šanse za plasman na završni turnir kup-takmičenja.

Najefikasniji pojedinac u našem taboru bio je Vladan Đurđević sa 7 golova, dok se Dejan Unčanin zaustavio na 6 pogodaka. U ekipi Vogošće istakao se Almir Osmanhodžić sa 7 golova.

Tim iz Gospodske ulice nakon ovog meča ponovo se vraća obavezama u Premijer ligi. Naime, u nedjelju, sa početkom u 18 časova, u dvorani Borik u derbiju 20. kola Borac će ugostiti sastav Izviđača.

Inače, u preostalim utakmicama četvrtfinala branilac trofeja Zrinjski je u Mostaru savladao ekipu Izviđača rezultatom 24:22, visočka Bosna Centrotrans je trijumfovala nad Gračanicom rezultatom 25:23, dok je Konjuh praktično obezbijedio nastup na finalnom turniru pobijedivši u Živinicama sastav Kaknja rezultatom 42:28.

(borac-sport, foto: borac-sport)

Vladan Đurđević

Ostalo Ostalo Kup BiH Vogošća Poljine Hills Borac M:TEL