XS
SM
MD
LG

1 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Simić zadovoljan bodom

30.04.2018 Ljubomir Ljubomir

Fudbaleri Slavije, vratili su se sa drugog gostovanja u Ligi za šampiona iz Dervente, sa jednim bodom. Odigrali su protiv domaćeg Tekstilac Korta, 1:1. Gubili su veći deo susreta, a onda golom Nemanje Pušare izjednačili i kući odneli jedan bod. Aposlutno zasluže no, jer su tokom meča bili ravnopravan protivnik, a u nekim trenutcima su bili i bolji.

-Možemo biti zadovljni ovim bodom, a mogli smo možda i do sva tri. Prvo poluvreme, ipak, nismo igrali na nivou koji želim. Dozvolili smo da primimo pogodak praktično ni iz čega, pa da se onda borimo da preo krenemo rezultat. Moraćemo malo poraditi, pre svega na koncentraciji igrača. Olako primamo golove, na sopstvene greške. Na sreću, protiv Tekstilca smo se vratili. Pokazali smo karakter i uspeli da kući odnese mo bod. Zadovoljan sam tim, a mislim da možemo mnogo bolje i kvalitetnije. Možda smo se malo opustili u ovoj Ligi za šampiona. Nemamo ni mi, ni neki drugi klubovi imperativ rezultata, pa dolazi do padova u igri. Imali smo na startu i dva gostovanja. Prvo kod lidera na tabeli Zvijezde 09, pa Tekstilca. Da li sam zadovo ljan samo jednom bodom, od mogućih šest...?? Iskreno, nisam, bez obzira što su to dobre ekipe. Sada igramo na našem stadionu i evo prilike da popravimo utisak i bodovni saldo, rekao nam je trener Slavije Goran Simić.

Nije on ni u ovom susretu mogao računati na sve igrače. Nedostajalo mu je četiri, pet startera, pa je tim bio ''šaren''. Nastupili su i neki igrači koji obično greju klupu ili su na tribinama.

Svi su bili dobro. Pokazali su karakter. Moram da istaknem da su naši domaćini bili izuzetno korektni. Imaju mladu, talentovanu ekipu. Mnogo trče i na taj način nadoknađuju neiskustvo. Slični su nama. Ostavljamo Tekstilac iza nas i okrećemo se Podrinju, rekao nam je Goran Simić.

 

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske - Liga za prvaka Tekstilac Kort Slavija