XS
SM
MD
LG

3 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Fočaci nastavilu uspeŔnu seriju

29.04.2018 SlaviÅ”a VukaÅ”inović

Fudbaleri Sutjeske nastavili su uspeÅ”nu seriju i skoro su definitivno uplovili u luku spasa, dok je pred Napretkom nakon novog poraza grčevita borba za očuvanjeĀ  prvoligaÅ”kog statusa. Domaći tim je imao apsolutnu terensku inicijativu,Ā  dok su gosti nekoliko puta zapretili preko brzih kontranapada.

Igrači Sutjeske su se prvi put radovali u 36 .minutu ,RaÅ”ević je lepo proÅ”ao po desnoj strani ubacio u kazneni pro stor gde je je pronaÅ”ao usamljenog Danilovića, kome nije bilo teÅ”ko da savlada nemoćnog čuvara mreže gostiju Arnautovića.

Fočaci su nastavili sa atacima i u drugom delu, a rezultat su udvostručili u 55., munutu ,nakon kornera stvorila se velika gužva u Å”esnaestercu Napretka ,Å”utirao je Sekulović, gosti su nakratko odbili loptu na koju je natrčao RaÅ”ević i pogodio mrežu Å epčana.

Treći put domaći igrači su pogodili gostujući gol u 76. minutu,ponovo je RaÅ”ević napravio lep prodor po desnoj strani, pred gostujućim golom uposlio Sekulovića koji je varkom prevario gostujućeg golmana Arnautovića i poslao loptu u donji desni ugao gola gostiju.

Napredak je uspio da ublaži poraz u 79. minutu kada je grÅ”ku odbrambenih ugrača Sutjeske iskoristio Matić i poslao loptu u mrežu nemoćnog Avramovića.

I Liga RS u Fudbalu

Sutjeska (F) - Napredak (DÅ )Ā  3:1 (1:0)

Gradski stadion. Gledalaca:200. Sudija:Stojan Vukota (GradiÅ”ka) .Strelci: Danilović u 36; RaÅ”ević u 55; Sekulović u 76.min.(Sutjeska), Matić u 79 .min.(Napredak), Žuti kartoni: Mojović i Pljevaljčić (Sutjeska) Trifković, Mitrović,Jovanović, Marić (Napredak)

Sutjeska (F) - Avramović ,Filipović ,Mrgud ,RaÅ”ević ,A.Ivanović (od 65. min. Lukić), Mojović ,Sekulović ,M.Ivanović ,Danilović (od 74. min.Sekulić-Ā Mihajlović ,Pljevaljčić (od 64. min.Božović)

Napredak (DÅ  - Arnautović ,Lukić ,Trifković ,MiloÅ”ević (od 59. min.Biberdžić) ,Mijajlović ,Zarić ,Zekić,Mitrović ,Jovanović ,Marić (od 80.Stojanović), Matić.

Igrač utakmice:MiloÅ” Sekulović (Sutjeska)

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske - Liga za opstanak Sutjeska Napredak