XS
SM
MD
LG

3 : 0
Poluvreme
3 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Gol
FiniÅ” je ipak doneo prednost Borca. Prvo su u 86. Minuti imali lepu priliku,ali je Nedžiboćž zaustavio loptu na gol liniji,a minut kasnije bilo je 3:0. Strelac je glavom nakon ubacivanja Čudića bio Fočak Nikola Mojović.
88.'
Gol
Domaćin doÅ”ao do trećeg gola. Mrežu nedžibovića je pogodio
85. minut '
Izmena
Od 73. minute igrače Borca je sa kapitenskom trakom, nakon izlaska Kajkuta, predvodio Vladan Danilović. U igru je uÅ”ao Å ikanjić.
73. '
Å ut na gol
Nakon kraćeg zatiÅ”ja opet je Borac zapretio. Radulović je prevario odbranu Slavije stvorio sebi prostor za Å”ut i pogodio Nedžibovića. Bilo je to u 64 minitu meča.
64. minut '
Å ut na gol
Nakon drugog gola Borac se malo povukao,a Slavija je imala u 59. minuti iznenda priliku. Zoran Kokot je video da je Savatović napustio svoj gol, poslao oličan lob, praktično sa centra,ali je čuvar mreže Borca uspeo da se vrati I uhvati loptu.
59. minut '
Žuti karton
Prvi žut karton na meču dobio je Popović.
58. minut '
Izmena
izaÅ”ao Žeravica u igru uÅ”ao Dujaković.
56. '
Izmena
IzaÅ”ao Arbinja uÅ”ao Žugić.
55.minut '
Penal
Gol je sa bele tačke postigao SaŔa Kajkut.
53. minut '
Penal
Penal za Borac. Alekandra PuŔara je sruŔio Žeravicu,a sudija pokazao na belu tačku i crveni karton jer je po njegovom miŔljenju Aleksandra PuŔara bio poslednji igrač odbrane.
52. minut '
Å ut na gol
Tri minute kasnije revanÅ”irao se Nemanji PuÅ”ara napÅ”adač Borca SaÅ”a Kajkut. Izbegao je ofsajd, izaÅ”ao sam pred Nedžibovićem umesto da Å”uta odlučio se na dribling i lopta mu je pobegla u gol aut.
50. minut.'
Å ut na gol
Kolosalnu priliku nije iskoristila Slavija. Golman Nedžibović je degažirao loptu koju je Danilović promaÅ”io glavom,a Nemanja PuÅ”ara se naÅ”ao sam pred Savatovićem. Svi su već videli loptu u mreži ali ga PuÅ”ara pogqđa u nogu. Savatović je već bio na zemlji.
47. minut '
Počelo je drugo poluvreme. Nema izmena ni u jednom sastavu.
46. minut '
Kraj prvog poluvremena. Borac vodi od druge minute sa 1:0.
45.minut '
Å ut na gol
Ćosić po levoj proÅ”ao, upitio odličan Å”ut, ali Nedžibović je loptu odbio na 20 metara. Nakon toga Å”utira Burazor, ali golman Slavije Å”alje loptu u korner.
36. minut '
Faul
Malo se zaoÅ”trilo na terenu, pa se vidjelo nekoliko oÅ”trijih startova. Bunili su se treneri oba tima. Dobili su interne opomene sudije Grbića.
35. '
Ofsajd
Minut kasnije je Slavija izvela brzu akciju, pa se Popovac naÅ”ao sma ipsred Savatovića,ali je napad zaustavljen zbog ofsajda. Kažu svi opravdano.
34. minut '
Å ut na gol
Sve do 33. Minute igralo se na sredini terena,a onda je Borac imao tri vezana kornera. Nije ih iskoristo.
33. minut '
Ofsajd
Nakon toga je tempo malo splasnu. Igrači kao da su se bili izduvali, pa je ritam igre pao. U tom momentu je ā€˜ā€™blistaoā€™ā€™ pomoćni sudija na zapadnoj strain. Zaustavio je jedan napd Slavije zbog ofsajda,a zanimljivo da je lopta boila dobačena iz auta,a i deca na livadi znaju da nema ofsajda iz autaā€¦Pomoćnik je Dragan Keranović iz Prijedora.
30.minut '
Å ut na gol
Å ta su u 23. minuiti propustili gosti. Skraćeni korner sa desne strane izveo je Vučina Å penaović i ubacio loptu na pet metara od Savatovića. Čak tri igrača Slavije su bili smuÅ”eni i Å”ansa je otiÅ”la u nepovrat.
23. minut '
Å ut na gol
Stopostotna Å”ansa za Borac. SaÅ”a Kajkut je pronaÅ”ao Jakupovića,a on sa pet metara pogodio Regoju na gol liniji.
21. minut.'
Å ut na gol
Slvaije nije u Banjaluku stigla sa namerom da se brani, pa su u 13. minuti imali akciju nakon koje je pao u Å”esnaestercu Borca Regoje. Sudija Grbić je samo odmahnuo rukom da se meč nastavi.
13. minut '
Å ut na gol
Igrala se na Gradskom stadionu 9. minuta kada je Borac bio u dobroj prilici da poveća vođstvo. Lopta je stigla do SaÅ”e Kajkuta koji glavom tuče,ali je Nedžibović loptu poslao u korner, da bi nakon ubacivanja sa strane Kajkut probao udarcem sa nekih 20 metara. Nije bio precizan.
11.minut '
Å ut na gol
Prilika za Borac. Kjakut ut sa pet petara glavom posle centaÅ”uta sa desne strane,ali golman Slavije Nedžibović Å”alje loptu u korner. korner
9. minut '
Å ut na gol
Slavija je imala sjajnu prilku za poravnanje,ali ne uspijeva Stefan Arbijna da matira Savatovića. Dobar početak meča.
4. minut '
Gol
Tim Bortca je poveo na startu meča. Strelac Jakupović. Lopta je ubačena na drugu stativu, golman Nedžibović nije mogao niÅ”ta da uradi,a Jakupović glavom loptu Å”alje u mrežu.
2. minut '
Počela je utakmica u Banjaluci...
1. minut '
Savatović, Bajić, Jakupović, Kajkut, Radulović, Ćosić, Žeravica, Mojović, Danilović, Burazor, Popović., Na klupi: Trkulja, Šikanjić, Dujaković, Batar, Aničić, Čudić, Reljić. Trener: Darko Vojvodić.
Nedžibovi, M. Lalović, Cicović, Regoje, A. PuÅ”ara, N. PuÅ”ara, Babić, Kokot, Popovac, Šćepanović, Arbija. Na klupi: Jokić, Radovanović, Žugić, Stevanović, T. Lalović, TauÅ”an, Minić. Trener: Goran Simić.
Utakmica zavrŔena
ZavrÅ”eno. PÅ obeda domaćina od 3:0.
Pratićemo deÅ”avanja na meču Borac - Slavija.
-13'
BORAC - SLAVIJA Sudija: Zoran Grbić (Prijedor) Pomoćnici: Dragan Keranović (Prijedor) i Božidar Rustić (GradiÅ”ka) Četvrti sudija: Bojan Panić (Prijedor) Delegat: Borislav Grahovac (Kozarska Dubica) Kontrolor suđenja: Predrag Stankić (Bijeljina)
-15'
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača