XS
SM
MD
LG

3 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Utakmica FK Vranjak - FK Sloga /Trn/ Neće se igrati zbog nedolaska gostujuće ekipe. Javili su u 13.35 časova da neće doći zbog kvara na prevoznom sredstvu.
Izveštaj utakmice

Gosti bez autobusa

28.10.2018 Slađan Jeremić

MODRIČA – Utakmica 12.kola 2.lige Republike Srpske, grupa „Zapad“ između Vranjaka i trnske Sloge nije odigrana zbog nedolaska gostujuće ekipe u modričko predgrađe. Na terenu su pojavili se fudbaleri domaćeg tima, sudije Milan Simić(Krupa na Vrbasu), Bojan Džepina (Prijedor), Branislav Zvjerac(Gradiška), delegat Vlado Marković(Doboj), te posmatrač suđenja Dragan Nišić(Šamac). Počeli su gledaoci da pristižu, ali utakmica nije odigrana.

Delegat utakmice Dobojlija Vlado Marković u Izveštaju o utakmici, napisao je:
„Domaćin obezbedio sve preduslove za odigravanje današnje utakmice. Spisak igrača dostavljen je blagovremeno. Pregledom sportskih legitimacija i licenci nisu uočeni nedostaci. U 13,35h minuta telefonom se javila delegatu utakmice sekretarica gostujuće ekipe Darija i saopštila da gostujuća ekipa neće doputovati u mesto odigravanja utakmice zbog navodnog kvara na autobusu!“

U redovima domaćih žale što do odigravanja utakmice nije došlo, jer odavno nisu bili u kompletnom izdanju kao sada. Izrazili su nadu da će nadležni organi ovu utakmicu registrovati službenim rezultatom 3:0 za Vranjak. Inače, domaći fudbaleri su odigrali „kraću verziju“ utakmice, što im je poslužilo kao dobar trening.

Na kraju, ostaje dilema zašto su nadležni u FS Republike Srpske prevideli da je došlo do pomeranja kazaljki na časovniku za jedan čas unazad, pa nisu i termine odigravanja utakmica pomerili nego su neki od susreta počeli u 14 časova i 30 minuta i njihov finiš odigran je skoro u nemogućim uslovima, po mraku.

Takvi gafovi se stalno ponavljaju, a njihovi akteri „prežive“ svoj nerad za koji su plaćeni sredstvima tih klubova od kotizacija, ali i građana Republike Srpske, odnosno poreskih obveznika.

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Zapad Vranjak Sloga(T)
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača