XS
SM
MD
LG

0 : 6
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Pala i Ilićka

13.04.2019 Administrator DC

FK Leotar

U 22. kolu Druge lige Republike Srpske-grupa istok FK „Leotar“ je pobijedio FK „Ilićka 01“ iz Brčkog rezultatom 4:0 (3:0).

Po blatnjavom terenu viđena je solidna fudbalska predstava.

Tokom prvih dvadeset minuta nije bilo ozbiljnih prilika ni pred jednim golom. U 22. minutu centaršut sa desne strane izveo je Čolić na glavu Miloša Perovića, ali njegov udarac je prošao pored lijeve stative gostujućeg golmana.

Čolić je u 30. minutu iz slobodnog udarca iznenadio sve, jer su svi očekivali centaršut, ali lopta je ispod prečke ušla u mrežu Brčaka i to je bilo 1:0.

Četiri minuta kasnije Miloš Perović je izašao sam ispred golmana Gorančića koji ga je faulirao na ivici šesnaesterca. Sudija Tešanović je svirao prekršaj, a golmanu gostiju je dao crveni karton.

Kako su gosti ostali bez golmana, na njegovo mjesto ušao je Mićanović, a Arsenić je izašao iz igre. Na taj način gosti su nastavili sa deset igrača.

U 40. minutu ista situacija kao kod prvog gola samo sa desne strane. Gol je dao Miloš Perović i to je 2:0.

Isti igrač je, nakon greške odbrambenih igrača gostiju, sam izašao pred golmana, prevario ga i plasirao loptu u mrežu za 3:0.

Drugo poluvrijeme nije bilo toliko zanimljivo kao prvih 45. minuta. Treba izdvojiti šansu Čolića koji je u 55. minutu izašao sam ispred golmana gostiju, ali je bio neprecizan.

Zečevićev centaršut iz kornera Ramić je glavom proslijedio u mrežu gostiju i od 69. minuta Trebinjci vode sa 4:0 što se kasnije ispostavilo i kao konačan rezultat.

FK “Leotar” je domaćin i u narednom kolu, a u Bileću dolazi FK “Velež” iz Nevesinja.

FK “Leotar”: Perišić, Mladen Perović, Andrić, Vučić, Ramić, Zečević, Čolić, Miloš Perović, Mićunović (od 67. minuta Bokić), Ristić (0d 64. minuta Asanović), Nikolić (od 73. minuta Ćeranić). Trener: Oleg Ćurić.

FK “Ilićka 01”: Gorančić (od 34. minuta Mićanović), Grubešić, Baljak, Prole, Jović, Krajišnik (od 61. minuta Popović), Karaman, Bojić, Arsenić (izašao u 34. minutu), Zimonjić. Trener: Danijel Vukičević.

 

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Istok Ilićka 01 Leotar
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača