XS
SM
MD
LG

3 : 1
Poluvreme
0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Utakmica završena
Izveštaj utakmice

Velež potopio Drinu 

03.04.2019 Radio Nevesinje

U 20. kolu Druge lige RS – istok Velež je danas u Nevesinju savladao Drinu iz Višegrada rezultatom 3:1. Nevesinjci su stvorili veliki broj prilika i rezultat je mogao biti i ubjedljiviji.

Prvo poluvrijeme proteklo je u potpunoj dominaciji Veleža. Domaći su izveli veliki broj kornera, pogađali okvir gola, ali lopta nije htjela u mrežu. Nevesinjci su mogli biti kažnjeni za promašaje u 45. minutu kada je Zurovac skinuo zicer napadaču Drine.

U nastavku Velež kreće još silovitije i nakon jedne gužve i nekoliko odbijenih udaraca Tomičić je lijepo plasirao loptu u rašlje golamana Andrića. Nevesinjski sastav nije čuvao rezultat nego je i dalje napadao stvarajući izgledne prilike.

U finišu je malobrojna publika na Gradskom stadionu vidjela još tri gola. Prvo je Danilović u 80. minutu povisio na 2:0, a četiri minuta kasnije gosti smanjuju na 2:1 fantastičnim golom Markovića iz slobodnjaka sa preko 30 metara. To je ujedno bio i jedini šut prema golu Zurovca u drugom poluvremenu. Minut prije kraja Prodanović zaključuje ovaj sadržajan susret nakon kojeg je Velež napredovao za dva mjesta na prvenstvenoj tabeli.

U narednom kolu nevesinjski sastav gostuje Ilićki.

VELEŽ – DRINA HE 3:1 (0:0)

Gradski stadion u Nevesinju. Gledalaca: 50. Sudija: Milan Tadić (Pale).Strijelci: 1:0 Tomičić, 2:0 Danilović, 2:1 Marković, 3:1 Prodanović.

VELEŽ: Zurovac, Vučetić, Petković (Repović), Sikimić, Prodanović, Tomičić, Radović, Milidrag, Ivanišević (Mrkajić), Grubačić (Danilović), Grujičić.

DRINE HE: Andrić, Ml. Vuković, Stanojčić (Vrećo), Marković, Baranac, Šimšić, Lozo (Gračanin), Ma. Vuković, Krsmanović, Mitrašinović, Nešković.

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Istok Velež Drina HE