XS
SM
MD
LG

6 : 1
Poluvreme
4 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Gol
Već je 2-0 ,pogađa Spajić
13'
Gol
U Višegradu povela je domaća Drina HE
Gol
U Višegradu velika prednost domaćih
Gol
Potop Famosa u prvom poluvremenu
Petrada u mreži Famosa
Izveštaj utakmice

Drina potopila Famos

14.05.2019 Slaviša Vukašinović

Fudbaleri Drine HE su u najboljoj partiji u dosadašnjem delu prvenstva na drugoligaškom istoku RS do vrha napunili mrežu indisponiranih gostiju iz Vojkovića.

Tokom celog susreta Višegrađani su bili nadmoćniji ,postignuti golovi su plod izrađenih akcija domaćeg tima, ali ipak na kraju treba napomenuti da su gosti na ovaj susret doputovali hendikepirani,  jer u ekipi nije bilo sedam standardnih prvotoimaca, koji su izostali radi povreda i suspenzija, što je znatno olakšalo posao fudbalerim a Drine HE.

 

DRINA HE - FAMOS 6:1 (4:0)

Gtadski stadion: Gledalaca 100.Sudija:Dušan Berak (Trebinje) .Strelci:Sekulić u 9.  Marković u 13. Pejović u 36. Baranac u 45. i 85. i Stanojčić u 68.  .minutu (Drina HE) , Bjelica u 79. minutu (Famos). Žuti kartoni: M.Vuković, Šimšić (Drina HE),  Avramović(Famos)

Drina HE: Bojanović , M.Vuković (od 51. Knežević ),Radović ,Stanojčić ,Marković ,Baranac ,Pejović (od 69. Gračanin ),Šimšić ,Lozo ,Krsmanović ,Sekulić .

Famos: Benić,Lučić ,Vasić  (od 78. Ristivojević), Spajić ,Stojanović ,Avramović ,Otović ,Bjelica ,Stevanović ,Šešlija ,Ruduljić .

Igrač utakmice: Nikola Baranac (Drina HE)

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Istok Drina HE Famos