XS
SM
MD
LG

1 : 2
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Titula stigla u Gornje Crnjelovo

11.06.2019 Mijodrag Jakovljević

OFK Batković

U okviru poslednjeg 22. kola Prve opštinske lige Bijeljina, grupa Istok odigran je derbi susret između Batkovića i Sloge 2 iz Gornjeg Crnjelova. Taj  susret je odlučio i o prvaku. Sloga 2 je trijumfovala sa 1:2 i otišla stepenicu više. Sada je član  Područne lige, grupa Semberija. Njima je u ovom susretu odgovarao i remi.

 

U prvom delu nije bilo golova, ali je Žalica u nastavku sa dva pogotka doneo bodove. U timu Sloge 2 je zaigrao i Zlatko Krbanjević, inače presednik kluba i jedan od najzaslužnijih  za procvat i napredak fudbala u ovom selu.

                                                 BATKOVIĆ - SLOGA 2 1:2 (0:0)

Stadion Slobodan Živanović u Triješnici. Gledalaca 50. Sudija: Zoran Manojlović (Bijeljina). Strijelci: Ž. Antonić 65. za Batković , Žalica 47. 58 za Slogu 2.

Žuti kartoni: Blagojević, Janjić (Batković), Žalica (Sloga 2). Crveni karton: Novica Lazić (Batković) u  80.min.

BATKOVIĆ: Janjić, N. Lazić, Blagojević ( od 71. Matić), M. Antonić, S. Urošević, Marjanović ( od 56.Glilorić), Ž. Antonić, Pejić, Štrbac, J. Lazić, Mičić (od 40. Đokić)

SLOGA 2:  Dakić, Čakar. Anđelić, Kapikul, Simić (od 75. Zl. Krbanjević), Stevanović, Hodžić (od 87 Bunjevac), Trifković, Arsenović, Žalica,  Jokić.

 

Opštinske lige Opštinske lige Prva Opštinska liga – Bijeljina – Istok OFK Batković Sloga 2