XS
SM
MD
LG

26 : 25
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

KomŔijski okrŔaj pripao Dobojlijama

03.12.2018 Nenad Vasić

RukometaÅ”i Sloge su u jednoj uzbudljivoj i neizvjesnoj utakmici uspjeli upisati tri nova boda slavivÅ”i protiv Maglaja 26:25. U dvorani je vladala frenetična atmosfera, domaće Vojvode pjesmom su bodrili svoje rukometaÅ”e, dok je bio veliki broj gostujućih navijača koji su takodje davali podrÅ”ku svojim igračima. Sloga je imala velikih problema sa povredama nosioca igre. Miljan Ivanović je nastupio ali nije mogao dati puni doprinos, dok je Velibor Manjić samo povremeno ulazio u fazi odbrane.

Domaći su već na startu poveli 3:0. Ali onda se razbranio Džambegović i gosti su počeli da igraju. U 11.minutu Maglajlije serijom 4:0 prelaze u vodjstvo 6:5. U tim trenucima nezaustavljiv je bio Edo Mehinagić. Sa dva uzastopna gola Stanković u 20.minutu vraća vodjstvo svom timu 9:8. Dva minuta kasnije Pavlov svojim golovima donosi dva gola preimućstva 11:9. Do odlaska na odmor igralo se gol za gol. U posljednjim sekundama dosudjen je sedmerac za goste. Siguran izvodjač bio je Goran Å arenac nekadaÅ”nji igrač Sloge. Tako da se na odmor odlazi sa golom prednosti u korist Sloge 14:13. Treba reći da su sve golove za Slogu u prvom dijelu postizali izvrsni Milan Pavlov i Vladimir Stanković, dok je Miljan Ivanović u posljedjem minutu postigao jedan gol.

U 37.minutu serijom 3:0 gosti prelaze u vodjstvo 15:16. Od tog trenutka igralo se gol za gol, gosti su čuvali vodjstvo sve do 44.minuta, kada Stanković vraća Slogu u prednost 22:21. U tim trenucima treće isključenje zaradio je ponajbolji igrač gostiju Edo Mehinagić. Ali onda sa dva uzastopna pogotka Maglaj ponovo prelazi u vodjstvo 22:23. Atmosfera u publici je doÅ”la do tačke ključanja, posebno gostujući navijači. U 56.minutu VukaÅ”in Zekić diže domaću publiku na noge, Sloga ponovo vodi 25:24. Nepuna dva minuta prije kraja na semaforu nerijeÅ”eno 25:25. Igrao se 59.minut Milan Pavlov postiže gol sa sedmerca za novo vodjstvo 26:25. Gosti du krenuli u napad koji na sreću nisu realizovali. Ostalo je 40-ak sekundi do kraja domaći su sačuvali loptu i slavlje je moglo da počne. Pobjeda Sloge 26:25.

Najzaslužniji za trijumf bili su Milan Pavlov sa 11 i Vladimir Stanković sa 8 golova, te golman Bogdanović sa 11 uspjeÅ”nih intervencija. Kod gostiju briljirao je na golu Maid Džambegović koji je upisao 15 odbrana, a najefikasniji su bili Edo Mehinagić sa 7 i Goran Å arenac sa 6 pogodaka.

SLOGA (D) ā€“ MAGLAJ 26:25 (14:13)

DOBOJ ā€“ Dvorana: SrednjoÅ”kolskog centra. Gledalaca: 700. Sudije: Dženan Grbić (Brčko) i Mirza Taletović (Gradačac). Delegat: Pero Marić (Mostar). Sedmerci: Sloga Doboj 4(3), Maglaj 4(3). Isključenja: Sloga Doboj 8, Maglaj 16.minuta. Diskvalifikacija (treće isključenje) Edo Mehinagić (Maglaj) u 44.minutu.

SLOGA (D): Bogdanović (11 odbrana, sedmerac), Zekić 4, Djurdjević, Maksimović, Tulendić, Ivanović 1, Stanković 8, Bajović, Pavlov 11(3), Miličević, Ristić, Petković, Karanović 2, Manjić. Trener: Danko Panić.

MAGLAJ: Mehinagić 7, BaÅ”ić 2, MalbaÅ”ić 2, Bajrić 1, Kendić, MemiÅ”ević 3, Mutapčić, Å arenac 6(3), Kahriman, Hajdić, Ridžal 2, Bajraktarević, Džambegović (15 odbrana, sedmerac), Hasić, Kadrić 2, Kujrić. Trener: Ermin Bajrić.

Igrač utakmice: Milan Pavlov (Sloga Doboj)

Ā 

Premijer liga BiH Premijer liga BiH Premijer liga BiH Sloga(D) Maglaj
Dzens je ocenio igrača
EdinKurpejovic je ocenio igrača
EdinKurpejovic je ocenio igrača
bajobajic je ocenio igrača
bajobajic je ocenio igrača
bajobajic je ocenio igrača
bajobajic je ocenio igrača