XS
SM
MD
LG

Bosna Visoko
22.05.2019 19:00
28 : 40
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Dobojlije pregazile Bosnu

23.05.2019 Nenad Vasić

Bosna Centrotrans - Sloga

Ā 

Ā 

RukometaÅ”i Sloge deklasirali su Bosnu iz Visokog na njenom terenu rezultatom 40:28 (18:14). Sloga je odigrala maestralno, ni u jednom trenutku nije dozvolila domaćim da im se približe. Ovom pobjedom Dobojlije su se plasirale u polufinale plej-ofa gdje već u subotu dočekuju aktuelnog Å”ampiona Izviđača iz LjubuÅ”kog.

Sloga je odlično počela utakmicu u 6. minutu su poveli 4:1. Domaćim nisu dozvolili ni u jednom trenutkuĀ  da dođu u priliku da izjednače. Domaći su samo u nekoliko navrata imali minus jedan. Serijom 3:0 u finiÅ”u prvog dijela Sloga je povela sa 18:14. S tim rezultatom se otiÅ”lo na odmor.

Ā 

Ovo neka bude pozivnica za subotu. Pozivamo Vojvode i sve navijače da u subotu od 19 sati podržimo ove momke. Da napravimo spektakl. SVI U SŠC U SUBOTU U 19 SATI SLOGA - IZVIĐAČ

Posted by RK "SLOGA" Doboj on Thursday, May 23, 2019

U drugom poluvremenu na terenu jeĀ postojao samo jedan tim, a to je bila Sloga koja je domaće bukvalno pomela sa terena. Vođstvo su povećavali iz minuta u minut. U 40. minutu Sloga je doÅ”la do 10 golova prednosti 27:17. Preostalo im je samo da mirno utakmicu privedu kraju. Igrao se 49. minut kada su Dobojlije imale maksimalno vođstvo u meču 33:19. U samom finiÅ”u meča trener Sloge Panić dao je Å”ansu golobradim mladićima sa klupe. To je objektivna domaća publika pozdravila aplauzom, u pojedinim momentima su izviždali svoje igrače. Na kraju ubjedljiva pobjeda Sloge 40:28.

Najefikasniji u redovima Sloge bili su Vladimir Stanković sa 8, te odlični bombarder Luka Karanović i Stefan Janković sa po sedam golova. Odlično je branio Milutin Bogdanović Mikac koji je sakupio 10 uspjeÅ”nih intervencija, od toga dva sedmerca. U sivilu domaćih istakli su se najiskusniji Harmandić i Toromanović sa po Å”est golova.Ā 

Kao Å”to smo već pomenuli u polufinalu sastaju se Sloga i Izviđač, dok drugi par čine Gračanica ā€“ Borac M:tel.

Bosna Centrotrans - Sloga 28:40Ā 

VISOKO ā€“ Dvorana: KSC ā€œMladostā€. Gledalaca: 700. Sudije: Edin Kulović i Vedad Å kaljić. Delegat: Milenko Turudić. Sedmerci: Bosna Centrotrans 3(1), Sloga 2(2). Isključenja: Bosna Centrotrans 2, Sloga 8 minuta.

BOSNA CENTROTRANS: Grčo (odbrana), K.Čabaravdić 1, Burić, Kapić 5, Harmandić 6(1), Čolo 3, E.Sirćo (4 odbrane), Balta, Selimović 1, Toromanović 6, Imamagić 2, A.Čabaravdić (4 odbrane), Omanović 2, H.Sirćo 1, A.Jamaković, Babić 1. Trener: Edhem Sirćo.Ā 

SLOGA: Bogdanović (10 odbrana, 2 sedmerca), Ristović 4, Đurđević, KrajiÅ”nik, Tulendić 2, Ognjen Maksimović 1, Stanković 8, Perović 3, Starčević, Janković 7, Ćosić 6(2), Lazić, Ristić, Zekić 2, Karanović 7, Knežević. Trener: Danko Panić.Igrač utakmice: Vladimir Stanković (Sloga)

Premijer liga BiH Premijer liga BiH Premijer liga BiH - Plej of Bosna Sloga