XS
SM
MD
LG

2 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Krunić zadovoljan, Žižović razočaran

03.11.2019 Administrator DC

Mladen Žižović

FK Borac je u posljednjoj utakmici 15. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine savladao ekipu FK Radnik Bijeljina. Nakon utakmice izjavu je dao Branislav Krunić, trener Borca.

 

- Teška utakmica, kako sam i najavljivao. Prvo poluvrijeme smo dominirali i trebali postići pogodak. To se dogodilo u drugom dijelu, ali onda je Radnik bacio sve karte u igru i bilo je opasnih napada. Postigli smo drugi gol i riješili pitanje pobjednika. Mislim da je zaslužena pobjeda, opet nismo primili pogodak. Igramo dobro i čestitam ovoj publici što nas je vodila dalje, rekao je Krunić.

Trener Radnika, Mladen Žižović sa dosta 'knedla u grlu' govorio je poslije utakmice.

- Ne možemo biti zadovoljni porazom, ali možemo biti zadovoljni igrom poslije prvog gola. Bilo je 1:0, a onda 2:0....rekao je Mladen Žižović uz mnogo zastajkivanja, kao da ni on ne zna šta da kaže poslije ovakve utakmice.

Na pitanje da prokomentariše želju fudbalera da napuste teren, on je rekao.

- Eto tako, vjerovatno osjećaju što mi možda ne vidimo, ili što možda vi ne vidite. Ali, generalno kažem. Čestitam igračima Radnika nakon primljenog gola, poslije 2:0 se nismo mogli vratiti.

Ipak, konstatuje da je razočaran.

- Razočaran sam, naravno da jesam, jer ne zaslužujemo ovo, s obzirom da dobro igramo, ali generalno mislim smo možda i trebali da damo gol. Zaslužili smo ga. Čestitam Borcu i želim im mnogo sreće.

Branislav Krunić

 

Fudbal Fudbal Premijer BH Telecom liga Borac Radnik