XS
SM
MD
LG

1 : 4
Poluvreme
0 : 2
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Gol
Šuka dovodi Glasinac u vođstvo
Gol
Već je 2-0 za Sokočane
Poluvreme
Gol
Drinaa preko Radoviča smanjuje rezultat
Gol
Šuka ponovo precizan
Gol
Het trik Šuke
Utakmica završena
Pobjeda gostiju
Izveštaj utakmice

Šuka isključio Drinu He

13.10.2019 Slaviša Vukašinović

Višegrađani su definitivno u krizi rezultata , izabranici Jadranka Janjić su zabeležili četvrti vezani poraz i čvrsto su zakovani za dno tabele.

Sa druge strane ekipa Glasinca 2011 je ušla u dobru  seriju u Višegradu su vezali treću pobedu i napravili prodor prema gornjem delu tabele. Ponovo najveće zasluge u komšijskom derbiju za visoku i ubedljivu pobedu Sokočana pripadaju Neđu Šuki koji je u tri poslednja susreta  postigao tri het- trika i potvrdio da je jedan od najboljih napadača na  prostorima Republike Srpske.

 

Već nakon 25. minuta igre Sokočani su dali do znanja da su stigli u Višegrad sa namerom da odnesu kompletan plen. Šuka je otvorio goleadu u 22. minutu a tri minuta kasnije svoj prvoligaški prvenac je postigao Krsmanović za osjetnu prednost od 0:2  Glasinca 2011 sa kojom se otišlo na odmor. Početkom drugog poluvremena tračak n Višegrađanima je dao Boško Radović koji je u u 57.minutu smanjio prednost gostiju.

Ipak u nastavku susreta na scenu stupa Neđo Šuka koji lepim pogotcima u 70. i 83 .minutu donosi ubedljivu pobedu svom timu.

DRINA HE-GLASINAC 2011 1:4 (0:2)

Gradski stadion.Gledalaca:50.Sudija:Slavoljub Gogić(I. Sarajevo ) .Strelci:B Radović u57.minutu (Drina HE) Šuka u 22. 70. i 83. iz penala i Krsmanović u 25.minutu (Glasinac 2011) Žuti kartoni: Sekulić, R. Radović , Mitrašinović (Drina HE) M. Pejanović (Glasinac 2011)

DRINA HE: Andrić , Sekulić , R. Radović , Stanojčić , Milović , Marković , Baranac (od 84,Vuković) B. Radović , Mitrašinović , Spajić  (od70.Knežević

Lozo .

GLASINAC 2011: Mi. Pejanović , Ninković ,M. Pejanović , Pr. Pajević , Deurić (od 84.Dupljanin), N. Lukić , B. Lukić , Ma.Vujačić ,Krsmanović  (od55.MaVujačić ) Šuka , A. Pejanović .

Igrač utakmice:Neđo Šuka(Glasinac 2011)

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Istok Drina HE Glasinac 2011