XS
SM
MD
LG

1 : 0
Poluvreme
1 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Crveni karton
Trener Sutjeske u razmaku od dva minuta zaradio dvije javne opomene
90'
Domaćin vodi rezultatom 1:0, igra se još pet minuta nadoknade.
Izveštaj utakmice

Sutjeska duboka Trebinjcima (video)

01.11.2019 Slaviša Vukašinović

U prvom susretu 13 kola drugoligaškog Istoka , a ujedno i derbiju Stare Hercegovine, fudbaleri Sutjeske su zabeležili veoma značajnu pobedu, savladali su  lidera na tabeli ekipu Leotara i napravili prodor u sredinu tabele.

Sve u ovom susretu je rešeno u samom otvaranju utakmice, tačnije u drugom minutu .Sutjeska je izvela prvi napad prema golu Trebinjaca, iskosa sa desetak metara šutirao je Mojović , golman gostiju Perišić je pomalo nespretno reagovao , nakratko odbio loptu na koju je natrčao iskusni Rašević i smestio je u mrežu Leotara.

Malo ko na stadionu pokraj Čehotine  je pomislio nakon ovog pogotka da će to biti i konačan rezultat ovog meča. U nastavku prvog poluvremena gosti su zaigrali angažovanije napravili su nekoliko izglednih  prilika, ali se dobrim intervencijama istakao domaći golman Šehovac .

U drugom delu  vodila se izjednačena borba ,Sutjeska je mudro čuvala prednost, ali ipak u finišu utakmice Trebinjci su mogli bar do boda , dva puta su igrači Leotara bili u idealnim prilikama ali Fočaci su imali na golu raspoloženog Šehovca  koji je sačuvao svoju mrežu za radost svoga tima i vernih navijača.

 

 Sutjeska –  Leotar  1:0 (1:0)

Foča. Stadion pored Ćehotine. Gledalaca.100. Sudija: Aleksandar Ikonić (Bijeljina). Strelac: Dajan Rašević 2. Žuti kartoni: Ivanović, Vasiljević, Šehovac, Sekulić (Sutjeska),

Sutjeska: Šehovac, Vasiljević, Filipović, Šupić, Ivanović, Rašević, Mojović, Todorović, Elez, Sekuli (od 90. Davidović), Medan, Šešelj, Popović (Leotar).

Leotar:  Perišić, Čolić, Milić, Andrić, Šešelj, Ramić, Zečević, Medan ( 78. Simović), Popović, Ristić, Sekulović.

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Istok Sutjeska Leotar
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača