XS
SM
MD
LG

3 : 0
1.set
25 : 18
2.set
25 : 19
3.set
25 : 16
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Zvijezda iz Obudovca bolja od Glasinca

08.10.2019 Čedo Matović

Crvena zvjezda , Obudovac

"Zvjezdašice" iz Obudovca bolje od "Glasinki"

Nakon poraza na otvaranju sezone u Ljubinju odbojkašice iz Obudovca su u 2. kolu prvenstva Republike Srpske savladale neugodne Sokočanke maksimalno 3:0 po setovima 25:18, 25:19 i 25:16.

"Zbog radova na rekonstrukciji SD u Obudovcu nismo mogli da treniramo u našoj sali tokom sedmice, a i utakmicu smo morali da igramo u Pelagićevu kao domaćini. Zbog svega toga priprema same utakmice je bila otežana ali smo ipak došli do vrijednih bodova.Naša ekipa je spoj mladosti i iskustva pa su i oscilacije u igri očekivane jer u postavi imamo dvije igračice iz pionirske ekipe koje se polako adaptiraju na seniorsku konkurenciju. Ekipa Glasinca je stabilan prvoligaš koji ima dobru školu odbojke, a za nas često neugodan protivnik pa nam i sa te strane pobjeda puno znači.Narednog vikenda gostujemo ekipi bijeljinskog Radnika koja posjeduje kvalitet i ima visoke ambicije, a mi ćemo pokušati da joj se suprostavimo" izjavio je trener "Zvjezdašica" Milenko Perušinović za naš portal.

Lijepu odbojkašku priču Odubovljanki upotpunile su i pionirke koje su startovale pobjedom u Pionirskoj ligi gdje su savladale Rudar-Ugljevik maksimalnim rezultatom.

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske Crvena zvijezda Glasinac
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača