XS
SM
MD
LG

0 : 5
Poluvreme
0 : 2
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Krupa savladala Lijevče i plasirala se u osminu finala

26.09.2019 Zoran Kalinac

Lijevče - Krupa

Fudbaleri Lijevča i Krupe danas su odigrali posljednji meč šesnaestine finala KUP-a Republike Srpske.

 

Izabranici Zorana Marića u podmlađenom sastavu, ali sa iskusnim Bojanom Puzigaćom danas su ipak pokazali razliku u kvalitetu između prvog i trećeg ranga takmičenja pod okriljem FSRS.Borbenosti kod domaćina nije manjkalo. Ekipa Lijevča pružila je dobar otpor, ali više od časnog poraza (0:5) nije mogla. Na kraju stiče se utisak da su domaći danas ipak zaslužili počasni pogodak.

Susret je odigran pred oko 50 gledalaca, a Krupa je povela već u sedmoj minuti kada je nakon centaršuta Puzigaće iz ugla, pogodio Bilal. Nakon ranog vođstva Krupe, Lijevče je imalo dvije najbolje šanse na utakmici. Oba puta priliku za izjednačenje propustio je napadač Đukanović. Nakon toga, uslijedio je slobodan udarac za goste sa nešto više od dvadesetak metara. Prekid izvodi Nikolić, golman domaćih Topić nespretno reaguje i Krupa povećava prednost u 37. minuti.

U nastavku susreta viđena je ista slika. Mladi fudbaleri Krupe dominirali su terenom, dok su domaći izgarali za svaku loptu pokušavajući sačuvati svoju mrežu. Međutim, samo što je glavni arbitar Lazić iz Prijedora svirao početak drugog poluvremena gosti postižu i treći pogodak. Strijelac u 47. minuti bio je Lukić. Najbolje prilike za Lijevče u drugom dijelu igre propustili su Dumonjić i Zekonja, dok je na 0:4 za goste u 79. minuti pogodio rezervista Golubović. Pred sam kraj susreta u 85. minuti utakmice viđen je i najljepši pogodak na meču. Blažević je potegao sa ruba šesnaesterca i savladao Topića za aplauz domaće publike u Novoj Topoli.

Krupa će u osmini finala KUP-a Republike Srpske snage odmjeriti sa Alfa Modričom.

Ostalo BiH Ostalo BiH Kup Republike Srpske Lijevče Krupa