XS
SM
MD
LG

3 : 0
1.set
25 : 9
2.set
25 : 15
3.set
25 : 13
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Prvo slavlje odbojkaša Jahorine

10.11.2019 Čedo Matović

OK Jahorina, Pale

U okviru 5. kola Prve lige Republike Srpske nakon poraza u gostima na otvaranju sezone u Zvorniku (3:1), Obudovcu (3:2) i Loparama (3:2) večeras u premjernom meču na domaćem parketu u dvorani "Peki" Paljani su slavili prvu pobjedu, lagano su savladali u derbiju začelja odbojkaše Gradiške sa razultatom 3:0. po setovima 25:9, 25:15 i 25:13. u meču koji je trajao sat vremena.

 

Odbojkaši Jahorine posle odigrane 4. utakmice trenutno zauzimaju peto mjesto sa 5. bodova, Gradiška je ostala na poslednjem sedmom mjestu bez bodova i sa dva u minusu zbog kazne, nisu odigrali meč prvog kola u Gacku.

Preostala dva susreta 5. kola između Crvene Zvijezde i Ljubinja Bankom (15,30) i meč između Gacka i Drine (16,00) igraju se sutra u nedelju 10. novembra.

U 6. kolu narednog vikenda (16/17. novembar) Paljani putuju u Ljubinje na susret sa domaćim sastavom, a Gradiška će u Loparama snagu odmjeriti sa odbojkašima Majevice.

OK "Jahorina" Pale - OK "Gradiška" Gradiška 3:0 / 25:9, 25:15, 25:13

Dvorana "Peki" / Pale
Gledalaca oko 40

Delegat - kontrolor : Dejan Kebara / Foča
Prvi sudija: Dejan Jovanović / Bijeljina
Drugi sudija: Jovana Stanišić / Istočno Sarajevo

Jahorina: Aleksa Šarac, Nikola Pandurević, Nikola Gračanin, kapiten Marko Simović, Marko Radović, Danijel Gluhović, Ivan Klačar, Nemanja Šuko, Ognjen Veselinović, Dejan Cicović, Mladen Maljukan libero Đorđe Srdanović Treneri: Gorjan Vuksanović i Živko Cicović

Gradiška: Miloš Karan, Aleksandar Čelić, Nikola Džodan, Aleksandar Grujičić, Nemanja Gligić, kapiten Nemanja Stančić, Marko Tanasić, libero Nikola Divić Trener Rajko Lajić

OK Gradiška

 

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske Jahorina Gradiška
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača