XS
SM
MD
LG

1 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Bod Krupi, bod Veležu

22.11.2020 Administrator DC

Fudbaleri Krupe i Veleža podijelili su po bod u utakmici 15. kola Premijer lige BiH. U jednoj jako nervoznoj utakmici, sa pregršt prekršaja, borbe, prigovora i svega ostalog završeno je na kraju 1:1, a oba pogotka vidjeli smo u završnici susreta.

 

Nakon što domaći nisu uspjeli da u gol pretvore nekoliko odličnih šansi, prije svega preko Nikole Mandića, koji se tri puta našao u zreloj šansi za postizanje gola, gosti stižu do gola.

Igrala se 75. minuta kada je na jednu dugu loptu zakasnio golman domaćih Vasilije Kolak, te je umjesto lopte direktno u glavu udario Samira Zeljkovića, koji je na trenutak ostao bez svijesti. Za Adisa Mulahasanovića nije bilo dileme, pokazao je na penal, a siguran izvođač bio je Fejsal Mulić.

Činilo se da će poslije svega viđenog to biti i dovoljno da Velež ponese sva tri boda za Mostar, iako je danas bio daleko od svoje prave igre, te nije ni ostvario ozbiljne šanse pred golom Krupe. Ipak, u 81. minutu u igru ulazi sa klupe Miloš Aćimović i u svom prvom kontaktu sa loptom glavom šalje loptu iza leđa nemoćnog Bogdanovića, te ispostaviće se i donosi bod svojoj ekipi.

Krupa - Velež 1:1 /Aćimović 82- Mulić 76(p)/

Premijer liga BiH Premijer liga BiH m:tel Premijer liga BiH Krupa Velež
Dzens je ocenio igrača
Dzens je ocenio igrača
Dzens je ocenio igrača
EdinKurpejovic je ocenio igrača
EdinKurpejovic je ocenio igrača
bajobajic je ocenio igrača