XS
SM
MD
LG

2 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Sigurna Sloboda

24.10.2020 Tekst i foto: Slobodan Dakić

Sloboda - Mrkonjić Grad 2:0

MRKONJIĆ GRAD - Fudbaleri mrkonjićke Slobode u 12. kolu Druge lige - grupa „Zapad“ u Krupi na Vrbasu savladali su Laktaše 2:0.

 

Pobjeda Mrkonjićana je zaslužena, a da su napadači bili malo preciznije mogla je biti ubjedljiva. Istina je i da su prilike imali i gosti, ali mreža Filipa Ratkovića ostala je netaknuta.

Sloboda je povela u 16 minuti golom Nikoe Zeca. Igor Mirković je oštro centrirao sa ivice šesnaesterca, a golman gostiju Nikolu Kljajića loptu je odbio, a nakon toga je Zec smireno šalje u mrežu.

Na 2:0 povisio je Momčilo Amović u 25 minuti, nakon asistencije Siniše Đakovića, koji je loptu idealno poslao po zemlji, a Amoviću nije bilo teško da svlada golmana Laktaša.

Tako se ubojiti centarfor Mrkonjićana Momčilo Amović, nakon duže pauze zbog povrede vratio u tim sa golom, koji je i ključan bio za pobjedu Slobode.

Domaći fudbaleri, koji svoje mečeve igraju u Krupi na Vrbasu, sa dobrom i  odgovornom igrom nastavili su i u drugom poluvremenu. U drugoj polovini kolosalne šanse imali su Nikola Zac i Momčilo Amović , ali je rezultat ostao nepromijenjen..

Mrkonjićani su ovom pobjedom uhvatili priključak za vodećim ekipama na tabeli.

Timu  Laktaša ostaje obaveza da u poslednjem kolu zabilježe pobjedu i da mirno uđu u pauzu u šampionatu-

Druge lige Druge lige Druga Liga FS RS - Zapad Sloboda Laktaši
CrnaMamba22 je ocenio igrača
AleksandarSuka je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača