XS
SM
MD
LG

Orlice u Vladi

Министар породице, омладине и спорта Републике Српске, Соња Давидовић, честитала је руководству и играчицама Женског кошаркашког клуба  "Орлови" освајање Купа Републике Српске, истакавши да треба да буду примјер младима у промовисању вриједности спорта.

Давидовићева је младим кошаркашицама честитала на сјајним резултатима, те додала да су оне прави примјер како се упорност, труд, рад и дисциплина исплате, ма којим послом да се неко бави.

"Надам се да ће ове наше љепотице бити примјер дјевојчицама и дати им мотив да се почну бавити спортом, јер бављење спортом, осим стицања искуства, дисциплине, одговорности и преданости, гарантује и здрав психо-физички развој", рекла је Давидовићева новинарима након пријема за руководство и чланове ЖКК "Орлови".

Члан Управног одбора Кошаркашког клуба "Орлови", Небојша Куштриновић, захвалио је ресорном министарству на подршци у остваривању резултата, те изразио задовољство што су постигнути договори у вези са заједничким радом на афирмацији Републике Српске у области спорта.

"Нарочито ми је драго што се у тежишту рада ове институције налази развој младих спортиста", рекао је Куштриновић.Члан ЖКК "Орлови", Исидора Орашанин, рекла је да њој и другим члановима клуба много значи подршка коју добијају, те да им је то мотив да дају максимум.

​​