XS
SM
MD
LG

Teodosić posvećen porodici i Srbiji

Predsjednik CSKA Andrej Vatutin razgovarao je sa Milošem Teodosićem o eventualnom povratku srpskog košarkaša u Evropu i otkrio da kapiten reprezentacije više razmišlja od Mundobasketu i prinovi nego o budućim klupskim angažmanima.

Teodosić je nedavno dobio otkaz u Klipersima, a pošto ga niko od NBA klubova nije angažovao, jedan od najboljih evropskih košarkaša na putu je da se vrati u Evropu. Ipak, Milošu se ne žuri...

- Koliko sam razumio, on nije donio odluku o budućnosti. Da li će se odmah vratiti u Evroligu ili će se odmoriti i zaliječiti sve povrede kako bi bio spreman za Mundobasket. Želi da igra za reprezentaciju i namjerava da uradi sve što je moguće kako bi bio spreman za Mundobasket - rekao je Andrej Vatutin, predsjednik CSKA iz Moskve.

"Armejci" bi rado vratili bivšeg vojnika, ali Vatutin kaže da Miloš ima druge planove.

- Miloševa žena očekuje njihovu prvu prinovu, a on želi ono što je najbolje za porodicu. Košarka nije jedino o čemu razmišlja - dodao je Vatutin.

Teodosić je proveo šest sezona u CSKA prije nego što se u ljeto 2017. godine otisnuo "preko bare", ali nije imao sreće sa povredama, pa je u posljednjih nekoliko mjeseci sjedio na klupi Klipersa.