XS
SM
MD
LG

Puškarić do leta 2020, a Bogosavac i Kopitović u Čukaričkom do leta 2021. godine!

Puškarić do leta 2020, a Bogosavac i Kopitović u Čukaričkom do leta 2021. godine!-BorisKopitović,DarkoPuškarić,MiroslavBogosavac-


Čukarički nije mnogo toga menjao tokom prelaznog roka, ali je sa nekoliko igrača produžio ugovore. Posle Nemanje Belića i Stefana Šapića, vernost klubu sa Banovog brda produžila su još trojica prvotimaca, sva trojica iz odbrambene linije, Darko Puškarić, Miroslav Bogosavac i Boris Kopitović.

Najiskusniji u timu Puškarić, koji igra na mestu štopera, ugovor je potpisao do juna 2020. godine, dok su levi bek Bogosavac i još jedan štoper Kopitović parafe na vernost stavili do juna 2021. godine. Puškarić je u Čukarički stigao tokom leta 2017. godine, kad je završio saradnju sa Vojvodinom. Za Brđane je igrao u 55 mečeva, pet puta je bio strelac.

Bogosavac, koji je i standardni član mlade reprezentacije Srbije, u Čukarički je stigao u januaru 2017. godine. Za Brđane je odigrao već 78 mečeva, jednom se upisao u listu strelaca. Na kraju prošle godine dobio je dva individualna priznanja, u izboru Zajednice Super lige uvršten je u idealni tim, baš kao i u tradicionalnoj anketi „Novosti“, u kojoj su glasali kapiteni svih 16 superligaških timova.

Boris Kopitović, standardni reprezentativac Crne Gore, na Banovo brdo stigao je kao i Bogosavac, januara 2017. godine. U međuvremenu za belo-crne je odigrao 54 susreta, postigao je šest golova. Za reprezentaciju Crne Gore ima četiri nastupa, postigao je i jedan pogodak.