XS
SM
MD
LG
07.03.2019 Administrator DC

Dragana Mirković najavila spektakl na Jahorini

Na konferenciji za medije održanoj na Jahorini, 7. marta najavljen je jahorinski spektakl na kojem će u petak, 8. marta sa početkom u 20:00 časova sve goste Jahorine zabavljati Dragana Mirković, Nikolina Kovač i Dejan Petrović sa Big Bendom.

Ovom prilikom je, Dejan Ljevnaić, direktor Olimpijskog centra Jahorina izjavio:

„Prvo bih želio da se zahvalim dragim damama Dragani Mirković i Nikolini Kovač, što su sa nama danas, a još više što će sutra, na oduševljenje svih posjetilaca Jahorine izaći na binu i pružiti nam, siguran sam, nazaboravnu veče i odličan provod. Veoma mi je drago što se koncert održava baš 8. marta i baš na 100. dan rada ski centra u ovoj, po svim parametrima rekordnoj, sezoni. Tako da, sutra imamo mnogo razloga za slavlje, ali uz ovakve dive i Dejana Petrovića sa Big Bendom povod za slavlje nam ni ne treba, uz njih je zagarantovan dobar provod. Ovaj put smo, za razliku do sada, organizovali čak sedmočasovnu zabavu, tako da bih vam poručio da se danas dobro odmorite i da sutra slavimo do zore.“

Dragana Mirković se zahvalila Olimpijskom centru Jahorina na gostoprimstvu i dodala:

“Ovo mi je prvi put da boravim na Jahorini, i zaista sam oduševljena, sigurno ću doći ponovo sa porodicom da uživam u čarima ove olimpijske planine. Drago mi je da ste odabrali baš mene da na poseban datum uveselim sve dame i njihove džentlmene. Obećavam svima noć punu emocija, dobre zabave i najvećih hitova.“

Nikolina Kovač je takođe pozvala sve da prisustvuju koncertu i obećala dobru zabavu tokom njenog nastupa:

“Zajedno sa svojim bendom pripremam odličan muzički repertoar, velika mi je čast što ću pjevati na koncertu jedne od naših najvećih zvijezda Dragane Mirković. Potrudiću se da opravdam ovu čast koju su mi ukazali organizatori koncerta i Dragana Mirković.“

Nedeljko Elek, predsjednik nadzornog odbora izrazio je zadovoljstvo zbog još jednog koncerta koji je želja publike i ljudi sa naših prostora i dodao da će se u narednom periodu na Jahorini dešavati veliki investicioni radovi. On je najavio mnogo ljetnih sadržaja od alpine kostera do velikog avantura parka na Poljicama:

„Novi sadržaji će obradovati sve posjetioce Jahorine i u ljetnom periodu i učiniti da Jahorina živi 365 dana u godini“, rekao je Elek.

Karte za koncert je još uvijek moguće kupiti putem sistema kupikartu.ba i na prodajnim mjestima po cijenama od 15 KM za parter i 50 KM za VIP karte, dok će sutra, na dan koncerta od 17:00 časova, karte biti moguće kupiti i u kućici u neposrednoj blizini koncertnog prostora na Vučijem mostu. Pored spektakularnog koncerta, Olimpijski centar Jahorina je za sve dame pripremio poklone iznenađenja povodom njihovog praznika, pa će skijanje za njih u petak, 8. marta biti besplatno. U saradnji sa partnerima Pristop i Essence nagradiće i sve dame koje u petak budu na Jahorini Essence paketićima šminke, dok će dama koja napravi najbolju fotografiju u toku dana i objavi je na instagram sa tagovima #essence i #ocjahorina osvojiti posebnu nagradu.

Brojna dešavanja i bogat muzički program koji je OC Jahorina pripremio, ne prestaju da raduju sve ljubitelje skijanja koji se odlučuju da vrijeme provode na ovoj olimpijskoj ljepotici.