XS
SM
MD
LG
10.03.2019 Administrator DC

Vrhunski koncert Dragane Mirković

Olimpijski centar Jahorina povodom 8. marta i proslave 100 uspješnih dana aktuelne ski sezone organizovao je za sve svoje goste još jedan spektakularan koncert na kojem su sve goste planine zabavljali Dragana Mirković, Nikolina Kovač i Dejan Petrović sa Big bendom. Ovaj trio učinio je nezaboravnom osmomartovsku noć velikim hitovima i odličnim muzičkim performansom za više od 4.000 gostiju koji su zajedno sa njima pjevali do kasno u noć. Vrhunac sedmočaovne zabave na Jahorini svakako je bio emotivni nastup Dragane Mirković koja je pjevajući svoje hitove prošetala kroz publiku i u komunikaciji sa njima birala svoj repertoar.

Koncert je otvorila Nikolina Kovač koja je zagrijala atmosferu dok je Dejan Petrović sa Big bendom u kasnim časovima svojim dobro poznatim obradama najpoznatijih stranih i domaćih pjesama podstakao sve prisutne na igru i dobru zabavu.
 
U Olimpijskom centru su zaista učinili da se dame osjećaju posebno na svoj dan tako što su za sve njih pripremili mnogobroja iznenađenja, od besplatnog skijanja u toku dana i noći do poklona koje su im uručili u saradnji sa agencijom Pristom i essencom. U toku dana je na Jahorini podjeljeno gotovo 1.600 essence make up proizvoda ail i veliki poklon paket koju je osvojila djevojka sa najboljom fotografijom tog dana. Ne krijući svoje oduševljenje sve djevojčice, djevojke i žene koje su bile na Jahorini uživale su u danu prepunom iznenađenja za njih.

Iz Olimpijskog centra Jahorina rekli su da je ovo još jedan od projekata na Jahorini koji je protekao više nego uspješno, čega je svakako najveći pokazatelj potpuna popunjenost svih jahorinskih smještajnih kapaciteta ali i odlična posjeta kocerta.

Najavili su još novih projekata sa kojima će nastaviti da raduju sve svoje goste te pozvali sve da u narednom periodu skijaju na Jahorini jer kako kažu u narednom periodu ih očekuju nove snježne padavine i još dobrog skijanja na ovoj olimpijskoj planini.