XS
SM
MD
LG

Novo priznanje Jahorini i Ljevnaiću

Olimpijski centar Jahorina zaslužni je dobitnik još jednog posebnog priznanja i to ovaj put od strane Privredne komore Republike Srpske. Na sinoćnoj dodjeli „Izbor najuspješnijih u privredi Republike Srpske“ održanoj u Kulturnom centru Banski dvor gospodinu Dejanu Ljevaniću, direktoru Olimpijskog centra Jahorina, od strane stručne Komisije PK RS uručeno je posebno priznanje za zapažene rezultate u oblasti turizma i doprinos za razvoj privrede.

Tim povodom, direktor Olimpijskog centra Jahorina, gospodin Dejan Ljevnaić izrazio je zahvalnost i oduševljenje jer je Olimpijski centar Jahorina još jednom prepoznat kao kompanija koja itekako doprinosi privredi i razvoju Republike Srpske što je drastična promjena u odnosu na period od prije dvije godine kada je ova kompanija bila u nezavidnoj situaciji.

„Velika nam je čast ponijeti još jedno značajno priznanje za Olimpijski centar Jahorina. Uspjesi i priznanja koja dobijamo su potvrda da se fanatični rad mog tima i mene itekako vrednuje. Veliku zahvalnost dugujem i poslovnim partnerima, svim zaposlenim u Olimpijskom centru Jahorina ali i podršci koju dobijamo. Najbolji način da se zahvalimo svima je tako što ćemo opravdati povjerenje i nastaviti sa još boljim poslovnim rezultatima. U toku ove zimske sezone ostvarili smo povećanje broja skijaša od preko 220 odsto što je velika stvar ako uzmemo u obzir parametar pada broja skijaša na svjetskom nivou od 4 odsto.“

Olimpijski centar Jahorina je dolaskom na rukovdeću poziciju sadašnjeg direktora Dejana Ljevnaića sa svojim timom doživio svoj procvat i vratio se na mapu evropskih ski centara.

Spomenka Golić i Dejan Ljevnaić