XS
SM
MD
LG

Gačanke žele izbjeći „majstoricu“ u Banjaluci

ŽOK Gacko

Odbojkašice „Gacka „ i „BL Volley-a“  odigraće sutra veče (četvrtak)  drugi meč  polufinala play –off-a Premijer lige BiH  u SD „ Borik“ a prvi meč u Gacku, u svoju korist riješila je domaća ekipa, sa maksimalnih 3:0 ( 25:18,25:18,25:17).

Meč koji je na programu sutra veče biće prva meč lopta za ekipu koju sa klupe predvodi Saša Slijepčević, dok će domaće sve učiniti da dođe do trećeg  meča.

Libero ekipa iz Hercegovine, Dejana Boljanović naglašava da ukoliko ponove igru iz prvog meča, te ako ispoštuju dogovor iz svlačionice, dobar rezultat i pobjeda ne bi trebali izostati.

„ Prvu utakmicu smo pobijedie i pokazale da možemo puno. Iskreno se nadam da ćemo već u sljedećoj utakmici, tj. sutra veče, odigrati još jače, kako ne bi došlo do treće utakmice. Svi žarko želimo otići stepenicu više i ući u finale “ kazala je Boljanovićeva.

Podjećamo, u ligaškom dijelu takmičenja u oba susreta slavila je ekipa BL Volley –a, a okoliko sutra veče slave na svom terenu, „majstorica „ će se igrati u istoj dvorani u petak veče.

Drugi polufinalni par čine „Bimal – Jedinstvo“ i „Kula –Gradačac“, a ekipa iz Brčkog napravila je „brejk“ već u prvom susretu, pa ih samo jedna pobjeda dijeli od finala.