XS
SM
MD
LG

Dominantno Bimal Jedinstvo

Idu u odbranu titule:Bimal Jedinstvo

Odbojkašice Bimal Jadinstva plasirale su se u finale prvenstva BiH nakon što su u revanš meču polufinalne serije večeras na domaćem parketu lagano i sa pola snage savladale Kulu Gradačac sa maksimalnih 3:0.

Potuna dominacija princeza obilježila je meč, rivalkama su prepustile svega 38 poena (25:13, 25:13, 25:12) i razultatom 2:0 u pobjedama izborile su plasman u finale Premijer lige. Isti scenario viđen je i u prvom meču u Gradačcu kada su Brčanke slavile sa 3:0 po setovima 25:11, 25:14 i 25:17.

Posle odbrane titule Kupa Republike Srpske i Kupa BiH potpunu dominaciju u dosadašnjem toku sezone "brčanske princeze" produžile su i plasmanom u funale plej ofa. 

Izabranice trenerske trojke Smaila Pezerovića, Mirsada Elezovića i Sandre Mitrović na dobrom su putu da se okite novom titulom prvaka BiH, a sve drugo bilo bi razočaravajuće za Brčanke.

Aktuelne šamionke u finalu za 13u titulu u nizu koplja će ukrstiti sa odbojkašicama iz Gacka koje su preko Banja Luke u dva meča za finale završile posao protiv Bl Voleja.

Finalna serija igra se do dvije pobjede, a eventualno u trećem odlučujućem meču prednost domaćeg terena biće na strani Brčanki, a prva utakmica za prvaka na rasporedu je narednog vikenda u Gacku.