XS
SM
MD
LG

Bilećanke najbolje odbojkašice

Odbojkašice iz Bileće

Љубиње је јуче било домаћин Регионалног такмичења у одбојци за средње школе.

У женској конкуренцији за прво мјесто борило се 6 средњих школа из Требиња, Љубиња, Гацка, Калиновика, Невесиња и Билеће.
Титулу најбоље школе освојиле су одбојкашице Средњошколског центра "Голуб Куреш" из Билеће, пошто су у финалној утакмици биле боље од домаћина турнира, Средњошколског центра "Светозар Ћоровић" из Љубиња. Треће мјесто заузела је екипа Гимназије из Требиња.

Најбољи поентер турнира била је Милица Лучић из Љубиња, док је најбољим играчем проглашена Николина Албијанић, ученица СШЦ "Голуб Куреш" из Билеће.

За Средњошколски центар "Голуб Куреш" на овом такмичењу наступале су: Милица Дутина, Ана Вукоје, Николина Албијанић, Милица Бојовић, Андријана Албијанић, Ивана Томановић, Николина Чомић и Маја Миљеновић. 

Тренери шампионске екипе били су: Мирослав Перућица и Доброслав Табаковић.

Поред такмичења у женској, одржано је и такмичење мушкој конкуренцији, а прво мјесто освојио је СШЦ "Светозар Ћоровић" из Љубиња. Друго мјесто припало је Техничкој школи из Требиња, док је трећа била Гимназија Калиновик.

СШЦ "Голуб Куреш" из Билеће у женској и СШЦ "Светозар Ћоровић" у мушкој конкуренцији постали су Регионални прваци и тако стекли право учешћа на Републичком такмичењу.