XS
SM
MD
LG

Prnjavorčani najuspešniji

Najbolji u pojedinci

PRNJAVOR – U Sportskoj dvorani ''Laktaši'' u Laktašima održano je 20. ITF Tekvondo prvenstvo Republike Srpske u kojem je učešće uzelo 16 ekipa sa preko 150 učesnika. Prvenstvo se održavalo za sve tri starosne kategorije u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. U pojedinačnoj konkurenciji u ukupnom plasmanu prvo mesto osvojio je TK''Prnjavor'', drugo mesto TK ''Sloga-Prodamont'' i treće TK'' Šekovići''.

Impozanatn broj učesnika

Pehar za najuspešnije takmičare u svojim starosnim kategorijama dobili su Monika Gajanić iz TK ''Prnjavor'', Stefan Đorotić, Anđelina Milošević i Kristijan Zekić svi iz TK''Šekovići'', Stefan Marković i Ivana Ilić iz TK''Sloga-Prodamont'', pa Zoran Aščerić iz TK ''Falkon'' i Vanja Stokić iz TK''Student''.

Ekipno u borbama prvak Republike Srpske u muškoj kadetskoj konkurenciji je TK''Prnjavor'', juniorskoj TK''Sloga-Prodamont'' a prvak Republike Srpske u seniorskoj konkurenciji je TK''Prnjavor''. U ekipnim borbama u ženskoj konkurenciji kadetske prvakinje Srpske postale su takmičarke TK'' Sloga-Prodamont'', a kod juniorki prvak Srpske ekipno u borbama je TK''Doboj''.


Učesnici takmičenja

 

 

Ekipa Prnjavora