XS
SM
MD
LG

Sahranjen Srećko Forcan

Sahrana Srećka Forcana, kadeta KK Igokea

Danas je u mjestu Seljani kod Rogatice, sahranjen mladi košarkaš Igokee, Srećko Forcan. Dok je vozio bicikl, 19. maja, u Laktašima, udario ga je automobil. Zadobio je  teške povrede glave i grudnog koša. Preminuo je prije dva dana u Banjaluci.

Komemoracija Srećku Forcanu, mladom Igokeinom igraču, održana je danas u Rogatici. Prisustvovali su joj članovi porodice, majka, otac, brat, saigrači iz Igokee i rogatičke Mladosti, tima u kojoj je načinio prve košarkaške korake. Pročitano je pismo koje su Srećku napisali njegovi saigrači iz Mladosti. Istakli su da su ponosni na Srećka i njegovu kratku, ali uspješnu karijeru.

Od mladog košarkaka u ime njegovog kluba oprostio se trener Aleksandar Čikić. On je naglasio da je Srećko bio član porodice Igokee.

Srećko Forcan sahranjen je na porodičnom groblju Seljani kod Rogatice,a poslednjem ispraćaju prisustvovao je veliki broj Rogatičana, mladih košaraka iz Rogatice, Pala, Sarajeva, te delegacije Košarkaškog saveza Republike Srpske, Bosne i Hercegovine i Srbije, čiji je dres nosio.

FOTOGRAFIJE: