XS
SM
MD
LG

Obavještavamo FS RS da Borac igra danas!

Prazno...

Fudbalski klubovi Borac Banjaluka i Rudar Prijedor odigraće danas svoju utakmicu 10. kola Lige za šampiona. Na taj način će oni završiti svoje nastupe u šampionatu Republike Srpske. Borac je prvak, ide u Premijer ligu, a tim Rudar Prijedora sigurno da je zadovoljan svojim igrama, jer je ušao u među šest najboljih klubova Republike Srpske.

Borac je pre nekoliko dana zatražio da se meč igra danas, a ne u subotu kada i ostale utakmice. Potreban im je naravno odmor za igrače, jer ih ubrzo čekaju pripreme za Premijer ligu koja starta krajem jula, pa će i ova tri dana odmora više igračima značiti mnogo.

Naravno Fudbalski savez Republike Srpske  je izašao u susret, jer meč nema nikakvu takmičarsku važnost. igra se od 17 čsova i 30 minuta. Određene su i sudije za današnji okršaj:

Borac – Rudar Prijedor

Banjaluka. Gradski  stadion. Sudija: Velibor Gigović ( Gradiška), Pomoćnici: Božidar Rustić ( Gradiška), Davor Maksimović ( Doboj). Četvrti sudija: Ognjen Valjić (Banjaluka). Posmatrač suđenja: Dragiša Đurić ( Bijeljina). Delegat: Dragomir Đajić (Istočno Sarajevo).

Prazno

Ako odete na sajt Fudbalskog saveza Republike Srpske o utakmici Borac – Rudar Prijedor nećete naći ni jedan detalj. Nema datuma kada se igra meč, nema službenih lica…Nema ništa.

Kada se radi o odnosu FS RS prema fudbalskoj javnosti onda ovo i  ne čudi. Nisu oni baš tako transparentni, ali bi barem o utakmicama mogli bi  informacije objavljivati na vrijeme. Zbog toga i ne čudi što na utakmicama često ima više fudbaler na stadionu od prisutnih posmatrača. Na ovakve stvari što se tiče FS RS smo navikli!

Dodue, ako budete uporni i ''bazate'' po sajtu u odjelu Delegirnja službenih lica naći ćete da se utakmica igra u srijedu, a i  službena lica....Samo morate biti uporni. Kao da kriju od nekoga!? Da li je teško popuniti sve kategorije vezane za utakmicu? 

Nije prazno!

Čini se nama da će FS RS praviti Rodoljuba Petkovića od blata…

 

Prazno

 


Borac 2 : 0 Rudar Prijedor
Podrinje 3 : 3 Kozara
Sloga 5 : 1 Željezničar Sport team
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Borac 32 25 5 2 80
2 Sloga 32 18 6 8 60
3 Željezničar Sport team 32 16 3 13 51
4 Rudar Prijedor 32 13 8 11 47
5 Kozara 32 12 9 11 45
6 Podrinje 32 9 6 17 33