XS
SM
MD
LG

Pobediš i slaviš

FK Modriča

MODRIČA – Imala je Modriča u svojoj prošlosti ko zna koliko iskušenja, velikih i malih, ali ovo subotnje je jedno od najvažnijih. Treba pobediti Sutjesku i zadržati prvoligaški status. Sve drugo je seoba u rang niže.

„Nismo za seobu te vrste. Šteta bi bilo da Modriča i naredne godine ne bude u Prvoj ligi Republike Srpske. Ovo je skup igrača koji se međusobno poznaju, znaju i sami da je ovo jako važna utakmica i da samo pobeda donosi mirnoću. Pobediš i slaviš. Zar postoji veći motiv. Igrači koji dobiju priliku ima da izgaraju na terenu i da ostvare cilj. Izostaju Nebojša Prljeta i Nenad Lazareski, ali navikli smo da nismo u punom sastavu. Imamo solidan tim koji može ostvariti zacrtano“ rekao je Branko Savić, trener Modričana.

U Ognjena Jaćimovića u Modriči svi gledaju kao vernik u Oltar. Nadaju se njegovoj odličnoj partiji, možda i golovima.

„Tim iz Foče je već drugoligaš, ali želimo im da naredne godine u ovo vreme obeleže povratak u prvoligaško društvo. Neke teoretske šanse za opstankom imaju i sada, ali to zavisi od rezultata na drugim utakmicama. Nama samo pobeda igra ulogu, pa ćemo dati sve od sebe da trijumfujemo. Ako ljubitelji fudbala u Modriči, zaista, sebe smatraju našim navijačima, ja ih zamoljavam da dođu u što većem broju da nam pomognu. Sa njima će nam biti lakše. Da pobedimo, pa da se ljudski proveselimo“, apeluje Jaćimović.

MODRIČA ALFA: M. Maslić, Karamanović, Kojić, Lukić, Stepančev, Todorović, Trifković, Radić, Tadić, Mrđan, Jaćimović.


Tekstilac 0 : 0 Drina
Alfa Modriča 3 : 0 Sutjeska
Slavija 4 : 0 Sloboda
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Alfa Modriča 32 10 12 10 42
2 Slavija 32 11 9 12 42
3 Tekstilac 32 9 12 11 39
4 Drina 32 9 10 13 37
5 Sutjeska 32 9 7 16 34
6 Sloboda 32 4 7 21 19